Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LIONE / CONTI - egyesítette erejét két olasz énekes, Fabio Lione és Alessandro Conti; itt az új dal, a 'You're Falling'!


2018-01-13

Alessandro Conti a Trick Or Treat és a Luca Turilli-féle Rhapsody énekese; míg Fabio Lione a Rhapsody Of Fire egykori frontembere (aki korábban megfordult az Angrában is, jelenleg pedig az Eternal Idol énekese.

A Rhapsody-univerzum két hangja egyesült most, a Lione / Conti projektben. A jóbarát / zenésztárs a tőlük megszokott szenvedéllyel és lelkesedéssel prezentálja az európai power metal muzsikát, aminek nem mellesleg mindketten vezér-egyéniségei. A két énekes a DGM gitáros-producerével, a neves Simone Mularoni-val állt össze egy bombasztikus album rögzítése erejéig.

"Hatalmas élmény volt Simone Mularoni-val stúdiózni. Több éve ismerjük már egymást - zenei tekintetben kétségkívül erős a kapocs közöttünk. Így tehát minden munkálat rendkívül gördülékenyen, simán haladt. Közösen adunk elő néhány vokál-témát, és mutatjuk be új ötleteinket; és szerintem remek munkált végeztünk. Két napot töltöttünk együtt a stúdióban; ezután csatlakozott hozzánk Alessandro, hogy felénekelje a saját témáit. Alapvetően igencsak meg vagyunnk elégedve a végeredménnyel, és az album hangzásával" - közölte Lione.

Mularoni hozzátette: "Meglehetősen nagy kihívást jelentett számomra két olyan volumenű énekesnek dalokat írni, mint Fabio és Alessandro. Közösen azonban egy rendkívül inspiráló és üde albumot hoztunk össze, tele rengeteg dallammal és epikus pillanattal, valamint ütős és gyors gitár-témával! Óriási élmény volt a közös munka a srácokkal, akik - mondanom sem kell - mérhetetlenül profik!".

A 'Lione / Conti' album január 26-án jelenik meg, a Frontiers jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A két énekes mellett Simone Mularoni működik közre a lemez dalaiban gitáron és basszusgitáron. Dobokon Marco Lanciotti, billentyűkön pedig Filippo Martignano játéka hallható.

A tracklista:
01. Ascension
02. Outcome
03. You're Falling
04. Somebody Else
05. Misbeliever
06. Destruction Show
07. Glories
08. Truth
09. Gravity
10. Crosswinds

Az első ízelítő, az 'Ascension' című szám videoklipje lentebb megtekinthető. Ennek kapcsán Conti is megszólalt: "Érzésem szerint az 'Ascension' kiváló prezentációja az új projekt hangzásának: fantasztikus dallamok, szólók és fogós refrének - ezek hallható az albumon, melyen első alkalommal hallhatják az emberek a Fabio-val közös duetteimet. Videoklipet is forgattunk ehhez a nyitó-dalhoz; így Fabio, én és Simone most először vagyunk együtt láthatóak a nagy képernyőn! Amint megláttam a végeredmény, az volt az első reakcióm, hogy "WOW!!!". Lenyűgöző lett a végeredmény; szerintem sokan szeretni fogják ezt a projektet".

Újabban megjelent a 'You're Falling' című szám is:


LIONE / CONTI - egyesítette erejét két olasz énekes, Fabio Lione és Alessandro Conti; itt az új dal, a 'You're Falling'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás