Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a GORGON új dala, az 'Ishassara'!


2017-11-22

A francia szimfónikus death metal banda új dalt és videoklipet mutatott be, soron következő nagylemeze első hivatalos ízelítőjeként.

A Gorgon jelenleg is második albumán dolgozik. Az 'Elegy' címet viselő stúdiólemez várhatóan 2018 tavaszán jelenik meg, egy egyelőre ismeretlen kiadó jóvoltából.

Az 'Elegy' első nyilvános single-dala, az 'Ishassara' lentebb meghallgatható, itt pedig megvásárolható digitális formában. Az 'Ishassara' a Gorgon alapítója / énekese, Paul Thureau írta. A tragikus történet az ókori Krétában játszódik; egy megkínzott ember fájdalmakkal teli életét meséli el. A főhős szerelmbe esik Ishassara istennővel, akitől megváltást és lelki békét remél.

Az új dalt - és a teljes 'Elegy' albumot - a Hybreed Stúdióban vették fel, Jussi Kulomaa producer társaságában. A maszterizálást Jaakko Viitalähde végezte. Hamarosan közzéteszik az album további részleteit...

Bővebb infók a Gorgon-ról a Facebook-on találhatók.

A Gorgon bemutatkozó nagylemeze, a 'Titanomachy' 2016 májusában látott napvilágot, független gondozásban.


Itt a GORGON új dala, az 'Ishassara'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás