Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SOULWOUND - 'Alone Against All'


2017-11-22

A finn thrasherek második nagylemeze, a 'No Peace' tavaly októberben jelent meg, az Inverse Records jóvoltából. Erről mutattak most be egy vadonatúj videoklipet.

"Előző videoklipjeink tele voltak szimbolikus tartalmakkal; továbbá a bandáról készült koncertfelvételkkel... ezúttal azonban úgy döntöttünk, hogy egy "meztelenített", csináld-magad performansz-klipet készítünk az 'Alone Against All' című számhoz, ami kétségkívül aktuális albumunk legpunkosabb, legdühösebb nótája. Az eredeti ötlet az volt, hogy teljes egészében önmagunk forgatjuk és szerkesztjük meg a videót, de aztán rá kellett jönnünk, hogy egyikőnknek sincsenek ehhez szükséges hardware / software eszközei; így ismét régi jóbarátunkhoz, Tino-Viljami Vanhalához fordultunk segítségért. Az ő professzionizmusára mindig számíthatunk. Annak ellenére, hogy mi magunk egy elég gyenge, kamerás felvételt készítettünk, ő kihozta a dologból a legjobbat. Szóval bontsatok egy sört, és csatlakozzatok hozzánk egy jó kis oxigén-hiányos headbang-party erejéig, ami egy piszkos próbateremben zajlott!".

A 2016 októberében megjelent 'No Peace' album ott folytatódik, ahol a banda debütáló lemeze abbamaradt: gyors, brutális, kemény és agresszív metalzene, old-school és kortárs hatásokkal felvértezve. Az egyedülálló hangzás mellett nihilista dalszövegek teszik kompletté a Soulwound muzsikáját.

Sláger-gyanús dalok és rádió-barát refrének kizárva - helyette kegyelmet nem ismerő thrash metal, a klasszikus Sepultura és a Stone (legendás finn thrash banda) irányvonalát követve. A gitárok tökéletes összhangban vannak a ritmus-szekcióval; a dalokat pedig minden eddiginél agresszívebb üvöltésekkel fejeli meg a banda. A 'No Peace' még az egyébként is különleges elődjénél is kiforrottabb, dinamikusabb hangzású.

Janne Huusari zeneszerző / dalszövegíró egy korábbi dal-premier kapcsán elmondta: "Elsőként az 'Altars Of Skin' című számot mutatjuk be az albumról. Ez a szám - és a hozzá tartozó videoklip a közösségi média felületességével és kóros figyelem-hiányával foglalkozik. A videót "csináld-magad" hozzáállással készítettük, tulajdonképpen nulla költségből. A forgatást saját próbatermünkben, és annak környékén végeztük. Az utómunkálatokat Tino-Viljami Vanhala látta el - ő az, aki a korábbi videóinknál is aktívan besegített".

Íme a 'No Peace' borítója, tracklistája, valamint az 'Altars Of Skin' klip premierje:

01. Intro: Impulsive Aggression
02. Hurt Me Plenty
03. Altars Of Skin
04. Alone Against All
05. Wasteland
06. Crime And Punishment
07. Misery Index
08. Hate Speech
09. Damned

A legfrissebb hírek szerint a Soulwound nekilátott soron következő, harmadik nagylemeze munkálatainak. A banda várhatóan 2018 tavaszán vonul stúdióba.


Klip-premier: SOULWOUND - 'Alone Against All'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás