Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan kiadja 'Year of the Tiger' című szólólemezét az ALTER BRIDGE frontembere, Myles Kennedy - itt az új szöveges videó!


2018-03-08

Az Alter Bridge és a Slash-szólóbanda énekese, Myles Kennedy az osztrák Napalm Records-szal kötötte meg első önálló lemezszerződését.

Kennedy első szólóalbuma 'Year of the Tiger' címmel fog megjelenni, 2018. március 9-én, pénteken. Az albumot az Alter Bridge állandósult partnere, Michael "Elvis" Baskette producelte. A lemezre itt lehet leadni az előrendelést.

Az énekes így nyilatkozott: "Izgatottan jelenthetem be, hogy összeálltam a Napalm Records-szal, első szólólemezem, a 'Year of the Tiger' kiadása végett. Ez az a lemez, amit mindig is le akartam tenni az asztalra; így nagyon hálás vagyok a Napalm-nak, hogy hisznek bennem annyira, hogy támogatnak ebben a projektben".

A 'Year of the Tiger' - Kennedy saját elmondása alapján - egy koncepcionális album; egyfajta autobiográfia, ami a zenész gyerekkorának történetét meséli el, az édesapja halálától kezdve, egészen a felnőttkori hírnévig. Zenei tekintetben pedig az Alter Bridge munkásságától nagyban eltérő, jóval blues-orientáltabb, hangszer-központúbb albumra kell számítani - ennek megfelelően többek közt mandolin- és bendzsó-játék is hallható a dalokban. A 'Year of the Tiger' összességében egy "személyes történet, ami kockázatot vállalva új kontextusba helyezi az előadó eddigi munkásságát".

Íme a lemez borítója és tracklistája:

01. Year Of The Tiger
02. The Great Beyond
03. Blind Faith
04. Devil On The Wall
05. Ghost of Shangri La
06. Turning Stones
07. Haunted By Design
08. Mother
09. Nothing But A Name
10. Love Can Only Heal
11. Songbird
12. One Fine Day

A 'Year of the Tiger' albumon vendégként szerepel a The Mayfield Four dobosa, Zia Uddin (maga Kennedy is ebben a bandában énekelt a '90-es években).

A 'Year of the Tiger' első ízelítője a címadó dal hivatalos videoklipje, amit Dan Sturgess rendezett. A kisfilmben Kennedy visszautazik a múltba, 1974-be ("A Tigris Éve"), hogy felelevenítse apja elvesztésének tragédiáját.

Újabban megjelent a 'Haunted By Design', valamint a 'Devil On The Wall' és a 'Love Can Only Heal' című szám szöveges videója:

Kennedy észak-amerikai és brit lemezbemutató turnáinak dátumai és állomásai az alábbi plakátokon olvashatók:


Hamarosan kiadja 'Year of the Tiger' című szólólemezét az ALTER BRIDGE frontembere, Myles Kennedy - itt az új szöveges videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás