Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EDENBRIDGE - idén megjelenik a 10. stúdiólemez


2019-02-13

Az Edenbridge zenekar jelenleg is új, 'Dynamind' című nagylemezén dolgozik, amit 2019 második felében ad ki az Steamhammer/SPV.

A banda gitáros-billentyűse, Lanvall így szólt: "Az új album dalszerzői munkái nagyjából 18 hónapon keresztül tartottak; de ezidő alatt sikerült újabb szintre emelni bandánk hangzását. Természetesen meghagytuk dalaink védjegyeit, de több tekintetben is kísérletezgettünk ezen az albumon: van például egy ír folkos beütésű dal, az 'On The Other Side'; van egy doom-os fél-ballada, a 'Tauerngold'; vagy ott van a 12 perces epikus 'The Last Of His Kind' nóta... Egyszóval, nagyon izgatott vagyok a dolgok állása okán!".

Sabine Edelsbacher énekesnő hozzátette: "Ahogy azt Lanvall már említette, az új album munkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak. Amit eddig a stúdióban véghez vittünk, nagyon ígéretesen szól. De ez még csak a kezdet! Szinte égek a vágytól, hogy visszatérhessek a mikrofon mögé, és felénekelhessem a saját témáimat. A 'Dynamind' egy végtelen energiával felszerelt album, amivel garantálan felforgatjuk a színteret. Készüljetek fel!".

Az osztrák szimfónikus metalbanda 2017. november 29-én jelentette meg legutóbbi koncertlemezét, a 'Live Momentum'-ot. A 'Live Momentum' mindössze ezer példányszámban jelent meg világszerte, és kizárólag a banda webstore-ján keresztül rendelhető meg; lévén önálló finanszírozású kiadványról van szó.

Íme a 'Live Momentum' borítója, tracklistája és hivatalos ízelítője:

01. The Force Within (intro)
02. Mystic River
03. Alight A New Tomorrow
04. Skyline's End
05. Shiantara
06. The Moment Is Now
07. Return To Grace
08. Star-crossed Dreamer
09. The Die Is Not Cast
10. Remember Me
11. The Invisible Force
12. Solitaire
13. The Greatest Gift Of All / The Bonding
14. Higher

A 'The Die Is Not Cast' hivatalos performansz-klipje itt tekinthető meg:

Az Edenbridge legutóbbi stúdiólemezét - ami a koncert-kiadvány alapját adja - az SPV/Steamhammer kiadó dobta piacra, 2017. február 17-én. Az album - amiről bővebben itt írtunk - producelését a gitáros, Lanvall végezte. A keverés Karl Groom (Threshold) és az angliai Thin Ice Stúdió nevéhez fűződik. A maszterizálási feladatokat a finn Mika Jussila (Stratovarius, stb.) látta el, a híres Finnvox Stúdió falai között. A lemezen vendégszerepel Erik Martensson (Eclipse, W.E.T, Nordic Union), valamint a Junge Philharmonie Freistadt nagyzenekar. Az Edenbridge midezen felül bemutatta új dobosát, Johannes Jungreithmeier-t, akinek erőteljes, szenvedélyes játéka nagy mértékben meghatározza az album dinamizmusát.

Hamarosan jönnek a friss hírek / bejelentések az újabb album / turné kapcsán...


EDENBRIDGE - idén megjelenik a 10. stúdiólemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás