Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VICTORIUS - januárban jelenik meg a 'Space Ninjas From Hell' album; itt a 'Nippon Kngihts' című szám videoklipje!


2019-12-21

A 2004 óta aktív, német Victorius zenekar hamarosan visszatér, hogy "leigázza a gonosz földönkívülieket"!


"Egyenesen az őskori dinoszaurusz-korból támad fel a Victorius, hogy megvédje a Földet a földönkívüliek inváziójától. A dino-erővel felszerelt, öt zenész úgynevezett "Jurassic power metal" muzsikát játszik, magas színvonalú technológiával és lézer-ágyúkkal felszerelve. Igázzuk le a gonosz földönkívülieket! - ez a mottójuk".

"A lipcsei származású Victorius első koncertjei egy epikus, démonok és sárkányok elleni küzdelmes kaland részeként zajlottak le. Az elmúlt 15 év során olyan legendás előadók társaságában turnézott a banda, mint a Grave Digger, a Van Canto, vagy a Freedom Call. 2004 óta több ezer követőre tettek szert ezen a bolygón, és megismertették velük a modern-őskori történelem legnagyobb castáját: a dinoszaurusz-űrlény küzdelmet. Az évek alatt továbbá tökélyre fejlesztették tehetségüket és zenéjük hangzását, de ez a folyamat sosem szakad félbe: a Victorius mindig is a legmagasabb színvonalú, germán / skandináv stílusú power metal stílust igyekszik prezentálni".

A Victorius most a Napalm Records-szal kötött lemezszerződést, amit a tagok így kommentáltak: "Rettentően büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legbefolyásosabb metalzenei lemezkiadója, a Napalm Records igazolt le minket! Ez a csapat - ami Thomas Caser vezetésével közel három évtizede meghatározó erőt képvisel a színtéren - a mi szempontunkból a lehető legprofibb partnernek számít! Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre olyan társra leltünk, akik velünk azonos célokkal és víziókkal vannak felszerelve! Nem mellesleg: készül bandánk ÚJ ALBUMA, amit hamarosan a világra szabadíthatunk! A power metal él és virul! És minden eddiginél erősebb fog ragyogni ezentúl!".

A Victorius következő nagylemeze 2020. január 17-én lát napvilágot, 'Space Ninjas From Hell' címmel, az alább látható, Stan W. Decker által készített borítóval. Az új album hanganyagát Lars Rettkowitz producerrel vették fel, az Emperial Sound Stúdió falai között. A keverést és a masztert a híres Henrik Udd (Powerwolf, Hammerfall) végezte el.

"Végre elkezdődik egy új fejezet! 2020. január 17!!! Napalm Records!!! Jegyezzétek meg a dátumot, élesítsétek lézerkardjaitokat és készüljetek fel a kozmikus NINJA-HÁBORÚRA!".

A tracklista:
01. Tale Of The Sunbladers
02. Ninjas Unite
03. Super Sonic Samurai
04. Evil Wizard WuShu Master
05. Nippon Knights
06. Shuriken Showdown
07. Wasabi Warmachine
08. Wrath Of The Dragongod
09. Astral Assassin Shark Attack
10. Space Ninjas From Hell
11. Cosmic Space Commando Base
12. Shinobi Strike 3000

Lentebb elérhető a 'Super Sonic Samurai' és a 'Shuriken Showdown' című számok hivatalos videoklipje, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Újonnan napvilágot látott a 'Nippon Knights' című szám hivatalos szöveges klipje is, amit egy tokiói koncert alkalmával forgattak:

Jurassic power metal? Valószínűleg korábban nem hallottál még ilyet... de ne aggódj, a Victorius bemutatja, miről is van szó! A banda - a Massacre Records közreműködésében - 2018. január 26-án adta ki legutóbbi anyagát, egy EP-t, ami a 'Dinosaur Warfare - Legend of the Power Saurus' címet kapta.

A mini-lemezen megtalálható a Victorius zenéjének minden védjegye: dalszerzői szempontból emlékezetes és fogós, zenei tekintetben pedig gyors és tempós; nem is beszélve David Baßin frontember egyedi énekhangjáról. A gitár-, a dob- és a basszus-témák továbbá a maximumon hasítanak.

A 'Dinosaur Warfare - Legend of the Power Saurus' produceri és keverési munkáit Lars Rettkowitz végezte, a KR Music Stúdióban. A maszterizálás Ronny Milianowicz és a StudioSeven (Scanner, Eternal Fear, Lancer, stb.) nevéhez fűződik. A lemezborítót Stan-W Decker (Kissin' Dynamite, Masterplan, Serious Black) készítette.

Az EP első ízelítője, a 'Lazer Tooth Tiger' című szám szöveges klipje lentebb elérhető. A lemezt itt lehet megrendelni.

A tracklista:
01. Saurus Infernus Galacticus
02. Dinosaur Warfare
03. Legend Of The Power Saurus
04. Lazer Tooth Tiger
05. Razorblade Raptor
06. Flames Of Armageddon

A banda soron következő turnéjának plakátja így néz ki:

A Victorius zenekar 'Heart of the Phoenix' címmel látta el legutóbbi, negyedik stúdióalbumát, amit 2017. január 13-án adott ki a Massacre Records. Erről bővebben itt írtunk.


VICTORIUS - januárban jelenik meg a 'Space Ninjas From Hell' album; itt a 'Nippon Kngihts' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás