Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SCHATTENMANN - új lemezszerződést kötött a német electro-rock banda


2019-01-29

A feltörekvő német rockbanda 2018-ban adta ki első lemezét, aminek sikerei okán leigazolta őket a helyi AFM Records kiadó.

A Schattenmann zenekar "elektronikus ütemeket ötvöz sztoikus ritmusokkal, táncolható dallamokkal és lüktető metal-riffekkel". A csapat alapvetően a Neue Deutsche Härte műfajt képviseli - ezt vegyíti különféle rock- és electro-elemekkel. Saját definícióik szerint ők az "NDH 2.0" stílus pionírjai.

A banda a tavalyi évben adta ki bemutatkozó, 'Licht an' című albumát, ami nagy sikereket aratott a kritikusok és a rajongók körében. Most új fejezethez érkezett a Schattenmann karrierje; lévén leigazolta őket a német AFM Records kiadó!

A banda egyúttal bejelentette következő, németországi turnéját:

A Schattenmann debütáló single-dala, a 'Licht An' lentebb megtekinthető 360°-ban forgatható videoklip formájában. A 'Licht An' a banda 2018 tavaszán megjelent (Drakkar Entertainment) debütáló nagylemezének címadó dala.

A Schattenmann felállása így néz ki:

Frank Herzig - ének
Jan Suk - gitár
Luke Shook - basszusgitár
Nils Kinzig - dobok

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


SCHATTENMANN - új lemezszerződést kötött a német electro-rock banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás