Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SCHATTENMANN - új klipet tett közzé a német electro-rock banda


2019-10-01

A feltörekvő német rockbanda 2018-ban adta ki első lemezét, aminek sikerei okán leigazolta őket a helyi AFM Records kiadó...

A Schattenmann zenekar "elektronikus ütemeket ötvöz sztoikus ritmusokkal, táncolható dallamokkal és lüktető metal-riffekkel". A csapat alapvetően a Neue Deutsche Härte műfajt képviseli - ezt vegyíti különféle rock- és electro-elemekkel. Saját definícióik szerint ők az "NDH 2.0" stílus pionírjai.

A banda a tavalyi évben adta ki bemutatkozó, 'Licht an' című albumát, ami nagy sikereket aratott a kritikusok és a rajongók körében. Nemrég új fejezethez érkezett a Schattenmann karrierje; lévén leigazolta őket a német AFM Records kiadó!

A banda 'Epidemie' címmel adta ki következő nagylemezét, 2019. július 5-én, az AFM Records jóvoltából. Az 'Epidemie' egy "érzelmi hullámvasút, melyen a Schattenmann bemutatja intim, személyes oldalát. A csapat ezúttal egy olyan albumot alkotott meg, ami lazán átlépi a metalzene és az NDH határait".

Az új album hangmérnöki munkái a híres Separate Sound Stúdió (J.B.O., Tarja Turunen, Hämatom, stb.) falai között zajlottak.

A tracklista:
01. S
chattenland
02. F.U.C.K.Y.O.U.
03. Schlag für Schlag
04. Epidemie
05. Wahreit oder Pflicht
06. Ruf der Engel
07. Kopf durch die Wand
08. Schawarz = Religion
09. Gewissen
10. Darkroom
11. Nadel und Faden
12. Phantom

Alább megtekinthető a 'F.U.C.K.Y.O.U.', a 'Kopf durch die Wand', a 'Schawarz = Religion' és a címadó dal hivatalos videója:

A Schattenmann debütáló single-dala, a 'Licht An' lentebb megtekinthető 360°-ban forgatható videoklip formájában. A 'Licht An' a banda 2018 tavaszán megjelent (Drakkar Entertainment) debütáló nagylemezének címadó dala.

A Schattenmann felállása így néz ki:

Frank Herzig - ének
Jan Suk - gitár
Luke Shook - basszusgitár
Nils Kinzig - dobok

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


SCHATTENMANN - új klipet tett közzé a német electro-rock banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás