Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANIMAL DRIVE - Roxette-feldolgozáshoz forgattak videoklipet a horvát hard rockerek


2019-05-09

A zágrábi Animal Drive együttes a Frontiers jóvoltából adta ki új mini-albumát, ami egy 'Back to the Roots' című feldolgozás-EP.

Az Animal Drive jelenleg is nagysikerű debütáló albuma, a 'Bite!' folytatásán dolgozik; de hogy a rajongóknak megkönnyítsék a várakozást, a horvát srácok leugrottak a stúdióba, hogy átvezetőképpen felvegyenek egy új, feldolgozásokból álló EP-t. A 'Back to the Roots' című mini-lemezre felkerült a Roxette-féle 'The Look' átdolgozása, amiben a Trans-Siberian Orchestra egyik művésze, Rosa Laricchiuta vendégszerepel. Emellett helyet kapott az EP-n egy Whitesnake-klasszikus, a 'Judgement Day'; egy Skid Row-sláger, a 'Monkey Business'; és egy Warrant-örökzöld, az 'Uncle Tom’s Cabin' feldolgozása is.

Az EP-t itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább meghallgatható a Warrant-, a Whitesnake- és a Skid Row-feldolgozás, valamint elérhető a Roxette-féle 'The Look' hivatalos videoklipje:

Az olasz Frontiers kiadónak nem más, mint a legendás Jeff Scott Soto mutatta be az Animal Drive zenekart, akik rögtön lenyűgözték az illetékeseket, köszönhetően Dino Jelusic énekes egyedi karakterének, és a banda által prezentált, lendületes hard rock-himnuszoknak. A horvát fővárosból származó Animal Drive-ot 2012-ben alapította Jelusic, aki azóta is a csapat fő dalszerzője / hajtóereje. Dino-t egyébként a néhai legenda, Paul O’Neill fedezte fel - ezután rögtön "be is sorozta" őt a Trans-Siberian Orchestra turné-felállásába, ahol Soto-val keresztezték egymást útjaik; innentől kezdve pedig történelem az egész...

Az Animal Drive felállását Ivan Keller gitáros, Roko Rokindja Nikolic basszer és Adrian Boric dobos teszi teljessé. Az együttesre olyan veteránok voltak a legnagyobb hatással, mint a Skid Row (a 'Slave To The Grind'-érából), a korai Whitesnake és a prog-metalista Dream Theater. Az Animal Drive ennek megfelelően egy őrületes, vad hard rock-kalandra hívja a hallgatókat.

Dino év elején így szólt: “Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy végre bemutathatjuk nektek debütáló albumunkat. Remélem, mindenki érdeklődéssel és kíváncsisággal közelíti meg ezt a lemezt; és abban is bízok, hogy a közeljövőben egy hozzátok közeli városba is elhozhatjuk a nagybetűs Rock-ot!”.

Az Animal Drive együttes a Frontiers jóvoltából adta ki bemutatkozó stúdióalbumát, 2018. február 23-án. A 'Bite!' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Goddamn Marathon
02. Tower Of Lies (I Walk Alone)
03. Had Enough
04. Hands Of Time
05. Lights Of The Damned
06. Time Machine
07. Father
08. Fade Away
09. Carry On
10. Devil Took My Beer Again
11. Deliver Me

Íme a 'Tower Of Lies (I Walk Alone)', a 'Time Machine' és a 'Had Enough' című single hivatalos videoklipje (ízelítőképpen a rendeléshez, amit itt lehet leadni):

Újonnan megjelent a 'Goddamn Marathon' című szám kisfilmje is, ami itt tekinthető meg:

Alább megtekinthető az album hivatalos 'így-készült' videója:


ANIMAL DRIVE - Roxette-feldolgozáshoz forgattak videoklipet a horvát hard rockerek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás