Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SECRET ILLUSION - új klipet mutatott be a görög power metal banda: 'Sailing The Open Sea'


2018-06-27

A Secret Illusion zenekar három évvel a 'Change of Time' című album megjelenése után látott neki harmadik nagylemeze munkálatainak...

A Secret Illusion új stúdióalbuma 2018. február elsején jelent meg, a Lion Music gondozásában, 'Awake Before the Dawn' címmel.

Az 'Awake Before the Dawn' producere Filippos Papakyriakou és Evmenios Poulias volt; a hanganyag keverését és maszterizálását pedig Nikolas Roy Quemtri végezte az ukrán NRQ Stúdióban. A lemezborító ezúttal is Thass Jillion műve.

A tracklista:
01. Curtain Falls
02. Neverland
03. Fall Of Human Kind
04. Sailing The Open Sea
05. Hope Is Lost
06. Kings And Pawns (Napoleon)
07. Winds Of Tomorrow
08. Falling
09. Eerie
10. Awake Before The Dawn

"Új albumunk jóval dallamosabb, mint korábban bármi, amit kiadtunk a kezünk közül! Az új nótákat epikus előadásmódra komponáltuk; így a lassabb témák szorosan összefonódnak a gyorsabb, erőteljesebb elemekkel. Ezáltal pedig egy robbanékony, lélegzetelállító elegy jött létre!” - közölte a banda.

A Secret Illusion-nek ez az első albuma, amin Vasilis Axiotis (ex-Phantom Lord, ex-Perpetual) énekel (az előző énekes, Dimitris Giannakopoulos 2015-ben lépett ki a csapatból).

Az új album első ízelítőjeként tette közzé a banda a vadonatúj single-dal, a 'Fall Of Human Kind' című power metal-himnusz hivatalos szöveges videóját. 2018 első napjaiban bemutatták a 'Neverland' című számot is, később pedig a 'Hope Is Lost' lyric-videóját. Júniusban továbbá megjelent a 'Sailing The Open Sea' hivatalos videója is. A premierek lentebb elérhetők:


SECRET ILLUSION - új klipet mutatott be a görög power metal banda: 'Sailing The Open Sea'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás