Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Limitált bakeliten is kiadta debütáló, 'The Fallen King' című albumát a FROZEN CROWN - itt az új videoklip, az 'I Am The Tyrant'!


2018-11-29

A Frozen Crown egy dallamos power metal banda, amiben vegyesen hallható női és férfi ének. Hatásaik tekintetében a Sonata Arctica / Nightwish / Orden Ogan vonalat kell elképzelni.

A Frozen Crown könnyen megjegyezhető, de epikus refrénekkel, dallamos gitár-riffekkel és különleges vokál-dutettekkel operál, létrehozván ezáltal egy szilárd power metal-alapot. Ezen felül dalaikat klasszikus heavy metal zenei elemekkel (Iced Earth, Iron Maiden), folk és melodic death-témákkal (korai Children Of Bodom, Dark Tranquillity) és hörgős vokálokkal vegyítik. Kompozícióik sokszínűségét továbbá a gazdag billentyű-játékok és az alapvető epikusság fokozza - ettől függetlenül azonban leginkább gitár-központú muzsikát játszanak.

A Frozen Crown dalszerzői munkáit az énekes / gitáros / billentyűs Federico Mondelli (Be The Wolf), valamint a front-asszony Giada Etro (Ashes You Leave, Tystnaden) látja el. A banda felállását egy 17 éves gitárosnő, Talia Bellazecca, illetve Filippo Zavattari basszusgitáros és Alberto Mezzanotte dobos teszi teljessé.

A zenekar debütáló albuma, a ‘The Fallen King’ 2018. február 9-én jelent meg, világszerte (Japán kivételével) a Scarlet Records gondozásában (Japánban már január 24-én megjelent a lemez, a Marquee Inc. / Avalon jóvoltából), az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Fail No More
02. To Infinity
03. Kings
04. I Am the Tyrant
05. The Shieldmaiden
06. Chasing Lights
07. Queen of Blades
08. Across the Sea
09. Everwinter
10. Netherstorm

Néhány hónappal később, június végén a banda az alábbi hírekkel szolgált: "Amikor belevágtunk ebbe a projektbe, nem is gondoltuk volna, hogy debütáló albumunkat ilyen sokan megveszitek majd. E csodálatos támogatás révén újabb szintre emelkedhetünk, és új horizontba helyezhetjük a 'The Fallen King'-et. Mától a lemez elérhető 350 példányszámra limitált, dedikált LP-változatban is, a Bigcartel store-ban. Köszönjük nektek, hogy veletek közösen érhettük el ezt a mérföldkövet. Sokkal tartozunk nektek!".

Az első ízelítő, a 'The Shieldmaiden' című szám szöveges videója alább megtekinthető. Újabban napvilágot látott a 'Kings', az 'Everwinter' és az 'I Am The Tyrant' című szám hivatalos kisfilmje is:


Limitált bakeliten is kiadta debütáló, 'The Fallen King' című albumát a FROZEN CROWN - itt az új videoklip, az 'I Am The Tyrant'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás