Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szöveges videoklip az AMMUNITION együttestől: 'Miss Summertime'


2018-07-03

Az Age Sten Nilsen (ex- Wig Wam) / Erik Mårtensson (Eclipse, W.E.T., Nordic Union) dalszerző-páros nemrég piacra dobta új nagylemezét, a Frontiers jóvoltából.

Az Ammunition együttest 2017 tavaszán az olasz Frontiers Music Srl kiadó igazolta le. Második albumuk - amit magáról a bandáról neveztek el - 2018. január 26-án látott napvilágot.

A zenekar debütáló, 'Shanghaied' című albuma 2015-ben jelent meg, Mårtensson saját kiadója jóvoltából. A két frontember az egykori TNT / Jack In The Box basszert, Victor Cito Borge-t, Lasse Finbråten billentyűst (Circus Maximus, ex-Wig Wam), Magnus Ulfstedt dobost (Eclipse) és Jon Pettersen gitár-művészt vette maga köré - ezzel a felállással mutatták be energiával teli élő műsorukat Európa-szerte.

Åge Sten Nilsen elmondta: "Azért alapítottuk ezt a bandát, hogy élvezettel játszhassuk azt a zenét, amit szeretünk; ezáltal pedig remekül érezzük magunkat. Érzésem szerint ez az új lemez totális mértékben kifejezi mindezt a feelinget! Jó buli volt a dalszerzés és a stúdiózás is... a dalok visszahallgatása pedig fantasztikus élmény! Erik Mårtensson az évek során zenészként és producerként is bebizonyította, hogy a világ egyik legjobbika... ezen az albumon azonban még a korábbiaknál is magasabbra emelte a lécet! Ha szereted a fizikát, akkor minden bizonnyal Einstein csapatába vágysz. Én a rockzenét szeretem; így én Erik csapatába tartozom... nézőpont kérdése - a kettő szinte teljesen ugyanaz!".

Az Ammunition második nagylemezének első ízelítője, a Nilsen és Mårtensson által szerzett 'Wrecking Crew' már 2017 elején felkerült a norvég zenei toplistákra, és eljuttatta az Ammunition-t az Euróvíziós Dalfesztivál norvégiai döntőjéig. Az 'Ammunition' albumon a dal eredeti, kibővített változata kapott helyet. A dalok produceléséért természetesen maga a gitáros, Erik Mårtensson felelt.

A tracklista:
01. Time
02. Freedom Finder
03. Virtual Reality Boy
04. Guns Ho (I Told You So)
05. Eye For An Eye
06. Tear Your City Down
07. Caveman
08. Wrecking Crew
09. Miss Summertime
10. Bad Bones
11. Klondike

Nemrég megjelent a 'Freedom Finder' című szám hivatalos videoklipje, valamint a 'Guns Ho (I Told You So)' audiója, ízelítőképpen az album rendeléséhez, amit itt lehet leadni. 2018 júliusában bemutatták a 'Miss Summertime' dal szöveges klipjét is. Íme a premierek:


Új szöveges videoklip az AMMUNITION együttestől: 'Miss Summertime'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás