Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

VISIGOTH - nézd meg a 'Conqueror´s Oath' című album új klipjét: 'Traitor's Gate'!


2019-02-11

A Visigoth nevezetű amerikai heavy / power metal banda tavaly kiadta második nagylemezét.

A Visigoth 'Conqueror's Oath' címmel vette fel 2015-ös debütáló albuma, a 'The Revenant King' folytatását. Az új lemezt a Metal Blade Records adta ki. Ezzel nagyjából egyidőben bonyolított le a banda egy nagyszabású európai turnét.

A 'Conqueror's Oath' 2018. február 9-én jelent meg, többféle változatban (ezek közül itt lehet válogatni).

Az új albumon a banda "még véletlenül sem igyekszik újra feltalálni a kereket, sem átdefiniálni a műfajt; ehelyett a heavy metal kortalan oltára előtt tiszteleg. Legyen szó klasszikus USPM, NWOBHM, doom vagy tradícionális epic-metal zenéről, a Visigoth büszkén viseli dalain az elődök védjegyeit". A 'Conqueror's Oath' lemez "8 vassal forgácsolt metal-himnuszt tartalmaz, melyek garantáltan kielégítik a rock 'n' roll-hordák igényeit"!

A banda a Salt Lake City-beli Boar's Nest stúdióban rögzítette az új albumot, Andy Patterson (Subrosa, Deathblow, Dreadnought, et al) hangmérnök társaságában. A keverést és a masztert Dave Otero (Flatline Audio / Satan's Host, Nightbringer, Khemmis, stb.) végezte el. A lemezborítót egy vérbeli underground metal-legenda, Kris Verwimp (Absu, Bewitched, Desaster, Horna, Moonsorrow, Skullview, Arkona, stb.) készítette.

A tracklista:
01. Steel And Silver
02. Warrior Queen
03. Outlive Them All
04. Hammerforged
05. Traitor's Gate
06. Salt City
07. Blades In The Night
08. The Conqueror's Oath

A 'Warrior Queen' című videoklipje lentebb megtekinthető. Szintén lentebb érhető el a teljes album-stream és a 'Traitor's Gate' hivatalos klipje, amit 2019 februárjában mutattak be. Ez utóbbi kisfilm anyagát a Hell Over Hammaburg, a Keep It True és a Bang Your Head fesztiválokon vették fel, Oliver Bomber Barth rendező (Visions in Fear) közreműködésében.

A 3. századbeli nyugati gótokról (vizigótok) elnevezett Visigoth együttes 2010-ben alakult, és 2012-ben mutatkozott be, egy 'Final Spell' című EP-vel. A Destructinator, a Winterlore, a Huldra és a Killbot egykori tagjai által alapított Visigoth 2015 januárjában adta ki első nagylemezét, a 'The Revenant King'-et, amit a Metal Blade Records gondoz.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


VISIGOTH - nézd meg a 'Conqueror´s Oath' című album új klipjét: 'Traitor's Gate'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás