Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Get Your Fight On!' címmel készült el a SUICIDAL TENDENCIES új EP-je, amiről itt az első dal, a 'Nothing To Lose'!


2018-01-26

A veterán kaliforniai thrash-punk csapat néhány hete az alábbi hírekkel szolgált:

"Gratulálunk és hatalmas köszönet Paul Northfield producernek! Paul először 1992-ben dolgozott az ST stúdiójában, amikor a 'The Art of Rebellion' album hangmérnöke volt. Azóta számos másik lemezen is jelen volt - köztük a tavalyi évben megjelent 'World Gone Mad'-en. A lényeg, hogy most több okból is gratulálunk neki! Elsősorban azért, mert nagypapa lett: a lányának kislánya született. Másodszor pedig azért, mert bandánk új EP-t rögzített az ő társaságában, az újonnan épült Nuthouse Stúdióban. Két nappal azelőtt, hogy végeztünk volna, hívtűk őt a szülészetről; így azután, hogy egész éjszaka velün alkotott, elrepült Kanadába, és tanúja lehetett unokája születésének. Nagyon örülünk, hogy egészséges és boldog a családja; épp úgy, ahogy az ST-család is!".

Mint most kiderült, az új 2018. március 9-én megjelenő Suicidal Tendencies EP a 'Get Your Fight On!' címet viseli. Az albumra többek közt felkerült egy 'Nothing To Lose' című single, valamint az 'I Got A Right' című Iggy Pop-feldolgozás is. Az előbbi a lenti lejátszón meghallgatható. A lemezt itt lehet előrendelni.

Nem mellesleg az idei évben emellett megjelenik egy másik mini-lemez is! Minderről bővebb infók hamarosan...

A 'World Gone Mad' album 2016. szeptember 30-án került a boltokba (CD-n, digitális formában és limitált dupla LP-n), a lent látható borítóval. A legendás zenekarnak ez az első albuma, amin Dave Lombardo dobol és Jeff Pogan gitározik (ez utóbbi májusban váltotta Nico Santorát). Minderről részletesen itt írtunk.

A banda jövőbeni koncert-beosztása itt érhető el.


'Get Your Fight On!' címmel készült el a SUICIDAL TENDENCIES új EP-je, amiről itt az első dal, a 'Nothing To Lose'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás