Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WINDHAND - felvették új albumukat a richmondi "pszichedelikus doomsterek"


2018-07-11

A Windhand áprilisban vonult stúdióba, negyedik nagylemeze rögzítése végett.

A banda következő, 'Eternal Return' című albumát a Seattle-beli Soundhouse Stúdióban rögzítette, a legendás Jack Endino (Nirvana, Soundgarden, High On Fire) közreműködésében. Az album borítóját ezúttal is Arik Roper (Sleep, High on Fire) tervezte. A megjelenés 2018. október 5.-re várható (Relapse Records).

Az 'Eternal Return' album által "új éra nyílik a Windhand előtt; lévén eddigi ismeretlen magasságokba emelkedik a banda". Ettől függetlenül persze ezt a lemezt is a csapattól megszokott "heavy / fuzz / psych és '90-es évekbeli grunge / alternatív elegy" határozza meg. "A határok elmosódnak, de továbbra is határozott és szilárd bástyaként állnak".

Hamarosan közzéteszik az új album további részleteit... de addig is alább elérhető az első hivatalos előzetes.

A Windhand szeptember végén indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra, a Satan's Satyrs zenekar társaságában. A teljes beosztás itt érhető el.

A Windhand néhány hete 'Old Evil' címmel tette közzé vadonatúj single-dalát, ami a banda február közepén megjelent (a Satan's Satyrs együttessel közös) split-lemezén szerepel.. A split-lemezen Virginia két "nehézsúlyú" metalbandája egyesítette erejét. Az albumon két "szomorkás és gyászos" Windhand nóta, valamint három "pokoli, fuzz-hatású metal-punk" Satan's Satyrs kompozíció kapott helyet. A február 16-án megjelent kiadvány megrendelhető CD-n, LP-n és digitálisan is.

A tracklista:
01. Old Evil - Windhand
02. Three Sisters - Windhand
03. Alucard AD 2018 - Satan's Satyrs
04. Succubus - Satan's Satyrs
05. Ain't That Lovin' You, Baby - Satan's Satyrs

A Windhand új, 'Old Evil' című számának hivatalos klipje és a 'Three Sisters' audiója itt érhető el:

A Windhand legutóbbi, 2015. szeptember 18-án megjelent (Relapse Records) 'Grief’s Infernal Flower' albumáról bővebben itt írtunk.


WINDHAND - felvették új albumukat a richmondi
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás