Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

"A Mennyországnak nem kellesz, a Pokol pedig már tele van" - itt a WE SELL THE DEAD együttes új videoklie!


2018-04-17

"Mi történne, ha Hasfelmetsző Jack-nak zenekara lenne? Egy heavy metal bandája..." - ezzel a kérdéssel alapították meg a We Sell The Dead együttest.
 

A We Sell The Dead felállását Niclas Engelin (In Flames, Engel), valamint a Drömriket-ből ismert Jonas Slättung, Gas Lipstick (ex-HIM, Hallatar) és Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars, ex-Firewind) alkotja. Az új zenekar bőven túllép a konvencionális zenei performanszokon; a banda ugyanis egy vizuálisan stimuláló, különleges és atmoszférikus multimédia-élménnyel színezi az alapvetően minőségi heavy metal zenét.

A We Sell The Dead debütáló albuma 'Heaven Doesn’t Want You And Hell Is Full' címmel jelent meg, február 23-án, az earMUSIC jóvoltából.

Kemény, de egyben dallamos nóták transzportálják át a hallgatókat egy viktoriánus világba, ahol a pompa és a luxus áll kontrasztban a mély sötétség kegyetlenségével. Egy hisztériával teli világot kell elképzelni, ahol erősen érvényesül a miszticizmus és a sötét romantika is. A We Sell The Dead zenéje még ennél is figyelemfelkeltőbb: amellett, hogy a világ igazságtalanságára mutat rá, egyedülálló narratívák révén ismerteti meg a hallgatókkal a történet fő témáit: szellemeket, halált és vallást. Emellett a banda meglehetősen modern hangzású, atmoszférikus metalzene révén kísér mindenkit a mai világ rejtelmeibe.

Jonas Slättung így nyilatkozott: “A 1800-as évek végének érája inspirálta leginkább ezt a bandát - innen származik ugyanis minden idők egyik legnagyobb, legsötétebb bűnügyi rejtélye: Hasfelmetsző Jack. Nem tudjuk 100%-ra biztosan, hogy ki is volt ő, de ismerjük borzalmas tetteit. Mindaz a vizuális kép, ami a fejünkben megjelent, meglehetősen morbid dalszövegekkel párosult; így talán joggal hihetjük azt, hogy ilyen lett volna a metalzene a 19. században... vagy mondhatnánk úgy is, hogy ez lenne Hasfelmetsző Jack bandája, ha előre repült volna az időben, és metalbandát alapított volna. Kétségkívül a We Sell The Dead lenne az ő háttér-bandája; egyértelműen otthon érezné magát köztünk! A világ azonban nem lett szebb hely az 1880-as évek óta. A Time After Time című, 1979-es filmben például igazságot tesz Jack azzal, hogy egy időgéppel '79-be utazik. Miután elkapják őt a követőek, "Ripper" a következő bölcsességet osztja meg: "1893-ban szörnyeteg voltam. ma... amatőr vagyok"...”.

A tracklista:
01. The Body Market
02. Echoes Of An Ugly Past
03. Leave Me Alone
04. Imagine
05. Turn It Over
06. Too Cold To Touch
07. Trust
08. Pale And Perfect
09. Silent Scream

A 'Heaven Doesn’t Want You And Hell Is Full' megjelent CD-n, LP-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni. Íme az első hat ízelítő, az 'Echoes Of An Ugly Past', a 'Turn It Over', a 'Pale And Perfect', a 'Silent Scream', a 'Trust' és a 'Too Cold To Touch' dalok hivatalos videoklipje:

Néhány nappal az album megjelenése előtt közzétették a teljes stream-et és a hivatalos album-előzetest is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás