Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent és végighallgatható az ON THORNS I LAY új albuma, a 'Threnos' - itt a címadó dal hivatalos klipje!


2020-02-21

A doom / death metal műfaj görög mesterei a Lifeforce Records-hoz igazoltak, és új albummal tértek vissza.

Az On Thorns I Lay új, kilencedik nagylemeze, a 'Threnos' 2020, február 21-én jelent meg, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. The Song of Sirens
02. Ouranio Deos
03. Cosmic Silence
04. Erynies
05. Misos
06. Threnos
07. Odysseia

A lemez megjelenésének napján közzétették a címadó dal hivatalos klipjét; korábban pedig megjelent az 'Erynies' szöveges videója, valamint a 'The Song Of Sirens' hivatalos klipje - lentebb mindhárom premier elérhető.

Az új albumot végighallgatni és megrendelni különféle változatban, itt lehet.

Az On Thorns I Lay 2018-ban adta ki előző, nyolcadik stúdióalbumát, az 'Aegean Sorrow'-t. A tagok elmondása alapján, a banda fennállásának 20 éve alatt sosem született még ilyen kiváló alkotás!

Az album producere Fotis Benardo volt. A felvételek a Devasoundz Stúdióban (Rotting Christ, Septic Flesh, stb.) zajlottak. A keverés és a maszter a legendás Dan Swanö és a svéd Unisound AB stúdió nevéhez fűződik. Az 'Aegean Sorrow' 2018. március 12-én jelent meg, az Alone Records (CD-n) és a The Vinyl Division (LP-n) kiadók jóvoltából.

A banda korábbi közleménye így szól: “2015-ben eljött az idő, amikor úgy éreztük, ismét zenét kell szereznünk. Végighallgattuk a kedvenc albumainkat, de ahelyett, hogy azokból válogattuk volna ki a legjobb pillanatokat, elhatároztuk, hogy ezúttal eltérő megközelítéssel állunk a dalszerzéshez, és modern hatásokkal látjuk el a produkciót. Így születet meg két év alatt az 'Aegean Sorrow', aminek hangzása grandiózus és epikus, mély és erőteljes. Hangzásilag az első demóink és az első négy nagylemezünk '90-es évekbeli keverékére kell számítani - azt leszámítva, hogy a hangzás jóval modernebb. Nincsenek trendek, csak színtiszta érzések és zene. Az 'Aegean Sorrow' az az album, aminek elkészítéséről mindig is álmodtunk. Ez egy mágikus kaland, ami tele van érzelmi hullámokkal és lelki mélységekkel. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megszületett karrierünk eddigi legjobb albuma; amit nem mellesleg olyan kiadók gondoznak, akik támogatásában 100%-ig megbízhatunk!”.

A tracklista:
01. Intro
02. Aegean Sorrow
03. Erevos
04. In Emerald Eyes
05. Olethros Part I
06. Olethros Part II
07. The Final Truth
08. A Sign Of Sadness
09. Skotos

Az 'Aegan Sorrow' kilenc perces címadó dalának hivatalos szöveges videója - amit Manthos Stergiou (Manster Design) állított össze - alább megtekinthető:

Alább a teljes album is meghallgatható, itt pedig megtekinthető az 'Erevos' című szám hivatalos videója és az 'In Emerald Eyes' szöveges klipje:


Megjelent és végighallgatható az ON THORNS I LAY új albuma, a 'Threnos' - itt a címadó dal hivatalos klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás