Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új lemezszerződést kötött és új albumot jelentett be az ON THORNS I LAY


2017-12-06

A doom metal műfaj görög mesterei a spanyol Alone Records-hoz igazoltak.

Az On Thorns I Lay néhány napja fejezte be nyolcadik stúdióalbuma, az 'Aegean Sorrow' munkálatait. A tagok elmondása alapján, a banda fennállásának 20 éve alatt sosem született még ilyen kiváló alkotás!

Az új album producere Fotis Benardo volt. A felvételek a Devasoundz Stúdióban (Rotting Christ, Septic Flesh, stb.) zajlottak. A keverés és a maszter a legendás Dan Swanö és a svéd Unisound AB stúdió nevéhez fűződik. Az 'Aegean Sorrow' 2018 márciusában jelenik meg, az Alone Records (CD-n) és a The Vinyl Division (LP-n) kiadók jóvoltából.

A banda aktuális közleménye így szól: “2015-ben eljött az idő, amikor úgy éreztük, ismét zenét kell szereznünk. Végighallgattuk a kedvenc albumainkat, de ahelyett, hogy azokból válogattuk volna ki a legjobb pillanatokat, elhatároztuk, hogy ezúttal eltérő megközelítéssel állunk a dalszerzéshez, és modern hatásokkal látjuk el a produkciót. Így születet meg két év alatt az 'Aegean Sorrow', aminek hangzása grandiózus és epikus, mély és erőteljes. Hangzásilag az első demóink és az első négy nagylemezünk '90-es évekbeli keverékére kell számítani - azt leszámítva, hogy a hangzás jóval modernebb. Nincsenek trendek, csak színtiszta érzések és zene. Az 'Aegean Sorrow' az az album, aminek elkészítéséről mindig is álmodtunk. Ez egy mágikus kaland, ami tele van érzelmi hullámokkal és lelki mélységekkel. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megszületett karrierünk eddigi legjobb albuma; amit nem mellesleg olyan kiadók gondoznak, akik támogatásában 100%-ig megbízhatunk!”.

Néhány napon bemutatják az 'Aegan Sorrow' címadó dalának hivatalos szöveges videóját, illetve közzéteszik az album további részleteit...


Új lemezszerződést kötött és új albumot jelentett be az ON THORNS I LAY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás