Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Gabriel Keyes a CRASHDÏET új énekese


2017-12-06

A svéd glam-rockerek két év elteltével megtalálták új énekesüket, Simon Cruz utódját.

"Először is szeretnénk köszönetet mondani nektek a végtelen támogatásért és türelemért. Annak ellenére, hogy többnyire csendben voltunk az elmúlt években, éreztük, hogy még mindig szerettek bennünket! Most egy új fejezet nyílik a CrashDïet őrült világában. Ezt pedig azzal kezdenénk, hogy bemutatjuk családunk legújabb tagját... egyenese a svédországi Stockholm-ból: Gabriel Keyes! Ő a CrashDïet új énekese, és ő az a srác, aki rögtön lenyűgözött minket, ahogy először meghallottuk a hangját. Aztán elkezdtünk együtt lógni, zenélni, és a kölcsönhatás ténnyé változott. Alig várjuk már, hogy ti is meghallhassátok ezt a fantasztikus hangot!".

Gabriel így nyilatkozott: "Diet-fejek! Kibaszottul izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek a cirkusznak! Azért vagyok itt, hogy ti egy fasza élménnyel gazdagodjatok, mind élőben, mind stúdió-szinten. Ezt vártátok, ezt kapjátok, bassza meg! Hamarosan találkozunk!".

A banda közleménye így folytatódik: "Újév napján bemutatunk egy vadonatúj single-t, a 'We Are The Legion'-t! Gabriel-lel közös első koncertünk továbbá 2018. március 30-án kerül megrendezésre, a stockholmi Kägelbanan színpadán. Azonnal szólunk, ha elérhetővé válnak a jegy-infók!".

Hamarosan jön tehát a premier; a vadonatúj single, a 'We Are The Legion'!

Gabriel Keyes a bandából 2015 februárjában távozott Simon Cruz-t váltja. Cruz - aki korábban a stockholmi Jailbait tagja volt - 2009-ben érkezett a jelenlegi Reckless Love énekes, H. Olliver Twisted helyére. Őt megelőzően David Hellman (művésznevén Dave Leppard) énekelt a Crashdiet-ben, aki 2006 januárjában öngyilkosságot követett el Uppsala-i otthonában (Dave egyes riportok szerint felakasztotta magát).

A Frontiers Records 2013 januárjában adta ki a Crashdiet legutóbbi, 'The Savage Playground' című albumát, amiről korábban itt írtunk.


Gabriel Keyes a CRASHDÏET új énekese
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás