Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRASHDÏET - itt az első dal az új énekessel: 'We Are The Legion'!


2017-12-31

A svéd glam-rockerek - két év elteltével, Gabriel Keyes személyében - megtalálták új énekesüket, Simon Cruz utódját.

"Először is szeretnénk köszönetet mondani nektek a végtelen támogatásért és türelemért. Annak ellenére, hogy többnyire csendben voltunk az elmúlt években, éreztük, hogy még mindig szerettek bennünket! Most egy új fejezet nyílik a CrashDïet őrült világában. Ezt pedig azzal kezdenénk, hogy bemutatjuk családunk legújabb tagját... egyenese a svédországi Stockholm-ból: Gabriel Keyes! Ő a CrashDïet új énekese, és ő az a srác, aki rögtön lenyűgözött minket, ahogy először meghallottuk a hangját. Aztán elkezdtünk együtt lógni, zenélni, és a kölcsönhatás ténnyé változott. Alig várjuk már, hogy ti is meghallhassátok ezt a fantasztikus hangot!".

Gabriel így nyilatkozott: "Diet-fejek! Kibaszottul izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek a cirkusznak! Azért vagyok itt, hogy ti egy fasza élménnyel gazdagodjatok, mind élőben, mind stúdió-szinten. Ezt vártátok, ezt kapjátok, bassza meg! Hamarosan találkozunk!".

A banda közleménye így folytatódik: "Újév napján bemutatunk egy vadonatúj single-t, a 'We Are The Legion'-t! Gabriel-lel közös első koncertünk továbbá 2018. március 30-án kerül megrendezésre, a stockholmi Kägelbanan színpadán. Azonnal szólunk, ha elérhetővé válnak a jegy-infók!".

A vadonatúj single, a 'We Are The Legion' Eric Bazilian hangmérnök társaságában került rögzítése, november és december folyamán (Bazilian akusztikus gitáron is besegített). A dal keverését az a Chris Laney végezte, aki a banda első, 'Rest In Sleaze' albumának volt a hangmérnöke; míg a maszterizálás Classe Persson nevéhez fűződik. A digitális fromában január 8.-tól megvásárolható kislemez borítóját Christel Mentges készítette. Lentebb megtekinthető két stúdió-videó, amivel az új dal munkálatait dokumentálják.

A banda így kommentálta az új dalt: "Ez egy harci nóta, ami releváns lehet bárki számára, aki az előítéletekkel és hazugságokkal teli világ megpróbáltatásaival, kihívásaival néz szembe. A mi részünkről fontos, hogy ilyen időkben is együtt maradjunk, és harcoljunk az élet csatamezején!".

Gabriel Keyes a bandából 2015 februárjában távozott Simon Cruz-t váltja. Cruz - aki korábban a stockholmi Jailbait tagja volt - 2009-ben érkezett a jelenlegi Reckless Love énekes, H. Olliver Twisted helyére. Őt megelőzően David Hellman (művésznevén Dave Leppard) énekelt a Crashdiet-ben, aki 2006 januárjában öngyilkosságot követett el Uppsala-i otthonában (Dave egyes riportok szerint felakasztotta magát).

A Frontiers Records 2013 januárjában adta ki a Crashdiet legutóbbi, 'The Savage Playground' című albumát, amiről korábban itt írtunk.


CRASHDÏET - itt az első dal az új énekessel: 'We Are The Legion'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás