Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Elkészült az ECTOPLASMA második albuma - hallgasd meg az új dalokat!


2017-12-06

A Memento Mori Records január 22-én adja ki a death metalista Ectoplasma együttes 'Cavern of Foul Unbeings' című albumát.

Az Ectoplasma zenekart Giannis Grim (Carnal Dread, Humanity Zero, Death Trap, Vultur) és George Wolf (Forced In, Dismal Chant, Vultur) alapította, miután egymás után léptek fel bandáik, a Carnal Dread és a Forced, egy 2012-es koncerten. Mindkét zenész nagy szakértője és művelője a death metalnak, immáron a '80-as évek vége óta - ez a klasszikus stílus határozza meg az Ectoplasma hangzását (vagyis semmiféle tech-őrületre, és kristálytiszta produkcióra sem kell számítani). 2013-ban a két muzsikus jammelés céljából stúdióba vonult - hivatalosan ekkor alakult meg az Ectoplasma. Nem sokkal később meg is született az első demó, az 'Everlasting Deathreign', amit az underground death metal elkötelezett hívei a mai napig nagy becsben tartanak. Első hivatalos albumuk, a 'Spitting Coffins', valamint az ezt követő split-lemez (a Hatevomit-tal közösen) további hangzásbeli fejlődést produkált, de a banda ezután is megőrizte zenéje kriptikus beütésű, underground-feelingjét. Ez a primitív, organikus, mocskos stílus leginkább a 'Skeletal Lifeforms' című 2016-os EP-n érezhető. Ekkorra már nyilvánvalóvá vált, hogy az Ectoplasma méltó pozíciójához, amit olyan veterán bandák között emlegetnek, mint az Autopsy, a Baphomet, az Asphyx, a Morta Skuld, a Grave, a Demigod, a Gutted, a Death és a Judecca.

2017-re kibővült az Ectoplasma felállása, Dion K. Alastor (Vultur) gitáros és Giannis Botsis (Embrace Of Thorns, Thou Art Lord) dobos csatlakozásával. Velejéig rothadt death metal zenéjük pedig hamarosan egy újabb intenzív támadást eredményez. A banda második nagylemeze - aminek hangmérnöki munkáit Ted Tringo, a Dark Symphonies és a The Crypt tulajdonosa látta el, az Ancient Way Mastering stúdió falai között - 2018. január 22-én jelenik meg, a Memento Mori Records révén.

A 'Cavern of Foul Unbeings' című album alább látható borítóját Raul Fuentes készítette. A lemezre többek közt felkerült a legendás Unleashed zenekar 'The Immortals' című számának feldolgozása.

Az 'Entranced In Blood' és a 'Primeval Haunting' című szám alább meghallgatható:


Elkészült az ECTOPLASMA második albuma - hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás