Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

DISPLEASED DISFIGUREMENT - hivatalos formában is megjelenik a dél-afrikai slam-mesterek 2013-as debüt-albuma


2017-12-06

A dél-afrikai Middelburg városából származó slam zenekar a brutál-death metal műfaj színterének globális vizét kavarja fel!

A banda eredetileg 2013-ban adta ki debütáló albumát,'Extermination Process' címmel. A lemez mindeddig kizárólag digitális formában volt elérhető, de a CDN Records most orvosolja ezt a hibát: 2018. december 29-én végre CD-n is megjelenik a debüt-album; méghozzá újratervezett borítóval (ajándék matricával kiegészítve)!

A reissue-ra itt lehet leadni az előrendeléseket. Íme egy remek kedvcsináló:

Nem mellesleg 2017. június 9-én jelent meg a Displeased Disfigurement második nagylemeze, az 'Origin of Abhorrence', ami nem egy szimpla album; annál inkább egy vírus, ami aljas módon ellepi és megfertőzi az egész világot.

"Az 'Origin of Abhorrence' albumon olyan témákkal foglalkozunk, melyek napi szinten érintenek mindenkit - ilyen például a média által generált reménytelenség, a kormányok által terjesztett hazugságok; illetve a tény, hogy minket, embereket szimpla rabszolgaként kezel a rendszer; egyetlen fő szervezet irányít mindent - többek közt a gyógyszeripart is. A lemez borítóját az indonéz Raymond Art csapata tervezte. A képen az a szenvedés látható, amivel az embereket napi szinten büntetik; a gyűlölet pedig végl felemészti a testünket... Azonban egyetlen dolog van, amit nem lehet kontrollálni; ez pedig a betegség - és nekünk, emberi lényeknek ez az egyetlen kiút maradt ebből a borzalomból...".

Íme az új album tracklistája és a teljes stream:

01. Intro
02. Parasitic Devourement
03. Analgestic Subjection
04. Infernal Machine
05. Malignant Misery
06. Illuminated Race
07. LockDown
08. Injected Suffering
09. Human Cattle

Az új lemezre a CDN Records honlapján lehet leadni az előrendelést.


DISPLEASED DISFIGUREMENT - hivatalos formában is megjelenik a dél-afrikai slam-mesterek 2013-as debüt-albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás