Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

'Muerte Bella' címmel új klipet mutatott be a SO THIS IS SUFFERING


2017-12-06

A kaliforniai technikás death metal banda a Unique Leader Records jóvoltából adta ki új nagylemezét az év elején, 'Palace of the Pessimist' címmel.

A 'Palace of the Pessimist' 2017. február 24-én került forgalomba, rajta 10 vadonatúj dallal, melyeket az Interlace Audio Stúdióban vettek fel. A lemez alább látható borítóját Chris Panatier (Dopelord, Totem Skim) tervezte és valósította meg.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a világ egyik vezető, extrém zenében utazó kiadójával köthettünk szerződést" - közölte korábban a banda. "Hosszú volt az út, míg idáig eljutottunk;ezért szeretnénk köszönetet mondani rajongóinknak, barátainknak és a családnak a szűnni nem akaró támogatásért. Ezen az albumon minden rajta van, amit valaha is el akartunk érni: csonttörő, arcpirító témák, vaskos breakdown-ok, komplex riffek és némi dallamosság. Alig várjuk már, hogy ti is hallhassátok ezeket a nótákat! Izgalmas jövő áll a So This Is Suffering előtt!".

A 'Palace of the Pessimist' borítója, tracklistája, valamint a vadonatúj, 'Dreameater', 'Muerte Bella' és 'Columbine' című single-dalok videoklipjei lentebb elérhetők. Ez utóbbit a 1st Degree Entertainment stábja rendezte - vendégszerepel benne Jordyn Conway színésznő, aki "kellő gonoszságot hozott magával".

01. Sleeper Hold
02. Lecherous
03. Xenomorphic
04. Palace
05. Columbine
06. Surveil
07. Muerte Bella
08. Portraits Of Fixation
09. Dreameater
10. The Sum Of All Fears


'Muerte Bella' címmel új klipet mutatott be a SO THIS IS SUFFERING
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás