Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Felvette debütáló nagylemezét a SAVAGE MACHINE


2017-12-07

A dán heavy metal együttes egyúttal világraszóló szerződést kötött a Rock'N'Growl Management-tel.

A Savage Machine a nyár folyamán vonult be a Jailhouse Stúdióba, hogy felvegye első teljes értékű, 'Abandon Earth' című nagylemezét; méghozzá a neves Tommy Hansen (Pretty Maids, Jorn, Helloween) producelésében.

A friss banda-közlemény így szól: "Debütáló albumunkat 10 eredeti, Savage Machine-féle old-school heavy metal nóta fogja alkotni - ezek közül néhányat talán ismertek is; mint például az 'Event Horizon' vagy a 'Savior', amik előzetesképpen már a tavalyi évben napvilágot láttak. Most egyelőre csak annyit mondunk, hogy egy pokolian kalandos utazásra kell számítanotok, kedves metal-testvéreink!".

Az 'Abandon Earth' egy ambíciózus album, tele játékos riffekkel, erőteljes vokálokkal és szilárd ritmusokkal. A lemez célja, hogy "a pogány elméket headbanger lélekké változtassa". Az 'Abandon Earth' - koncepcióját tekintve - egy poszt-apokaliptikus, ember és gép közti háborút mutat be. "A Föld halott; az össze forrást feléltük. Az emberiség egyetlen megmentője az égből jöhet, de ehhez még ennél is több áldozatot kel hoznunk...".

Az 'Abandon Earth' január 19-én jelenik meg, az alább látható, Mario E. Lopez M. (Iron Maiden, Megadeth, King Diamond, Metal Church) által tervezett borítóval:

A tracklista:
01. Exodus
02. Age Of Machines
03. The Hunter
04. Time Traveller
05. Behind the Veil
06. Fourth Dimension
07. Fall Of Icarus
08. Event Horizon
09. Savior
10. Welcome To Hell

A banda 2016 januárjában adta ki legutóbbi kislemezét, az 'Event Horizon'-t, amin két dal kapott helyet: a címadó és a 'Savior' című tétel. A "színtiszta heavy metalt" ígérő single megvásárolható digitális formában, a világ összes digitális zenei platformján (iTunes, Spotify, Amazon, Google Play, stb.).

A címadódalhoz nemrég videoklip is készült - ez itt megtekinthető:

A 2010-től 2013-ig Momentum néven működött együttes az 'Event Horizon'-t megelőzően mindössze egyetlen lemezt adott ki: a 'Through The Iron Forest' című EP 2014 szeptemberében jelent meg, független gondozásban. Az 'Event Horizon' azonban már a teljes értékű, 'Abandon Earth' című nagylemez előjele.

A Savage Machine-t a következő tagok alkotják:

Troels Rasmussen - ének
Jacob Bruun - gitár
Simon Kalmar Poulsen - gitár
Benjamin Andreassen - basszusgitár
Martin Helbo - dobok


Felvette debütáló nagylemezét a SAVAGE MACHINE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás