Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Dalszöveges klip-premier: KOBRA AND THE LOTUS - 'Hell On Earth'


2017-12-07

A kanadai hard rocker Kobra And The Lotus zenekar tavasszal kiadta első, Napalm Records által gondozott nagylemezét, ami a 'Prevail I' címet viseli. Erről jelent most meg egy új klip:

A 'Prevail I' május 12-én jelent meg. A nagylemez megrendelhető különféle formátumban, a Napalm Records webstore-ján keresztül.

A zenekar frontasszonya, Kobra Paige így magyarázta a 'Prevail I' koncepcióját: "Amikor megszületünk, tiszták, formátlanok és ártatlanok vagyunk. A kaland kezdetekor ezekkel az alapokkal indul minden ember. Sértetlenek és gyönyörűek vagyunk kívül-belül mindannyian. Ahogy hallgatod ezt az albumot, rájössz, hogy ez többről szól, mint szimpla zenéről. A 'Prevail I' legmélyebben rejlő igazságról szól; és szerintem ha őszinték vagytok magatokhoz, mindannyian megtaláljátok a saját kis történeteteket ezekben a dalokban. Lehet, hogy más-más csatákat vívunk, de az tény, hogy mindannyian ugyanabból az anyagból állunk, és sokkal több összefüggés van köztünk, mint azt gondolnánk. Mi tulajdonképpen csak egy dolgot szeretnénk: élvezzétek az elejétől a végéig ezt az albumot, és találjon rátok a felismerés, miszerint nem vagytok egyedül...".

A neves dán hangmérnök, Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Epica) által producelt albumot a Grammy-díjas Ted Jensen keverte. A lemezre olyan jövőbeni klasszikusok kerültek fel, mint a 'You Don’t Know' vagy a 'Light Me Up', melyek révén a banda kétségkívül felkerül a legendás hard rock-előadók képzeletbeli dicsőségfalára. A Kobra And The Lotus tehát letette az asztalra eddigi legambíciózusabb, legerőteljesebb albumát, a 'Prevail I'-t, aminek egyenes folytatása, a 'Prevail II' a közeljövőben lát napvilágot.

A tracklista:
01. Gotham
02. TriggerPulse
03. You Don’t Know
04. Specimen X (Mortal Chamber)
05. Light Me Up
06. Manifest Destiny
07. Victim
08. Check The Phyrg
09. Hell On Earth
10. Prevail

Az első új single-dalt már 2016 szeptemberében bemutatta a banda: a 'TriggerPulse' - ami megvásárolható az iTunes-on és az Amazon kínálatában - a lenti lejátszón elérhető, a 'Gotham' és a 'You Don't Know' dalokkal egyetemben!

"Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy végre bejelenthetjük: a Napalm Records-hoz igazoltunk!!" - adta korábban hírül a banda az új lemezszerződés kapcsán. "Igazán keményen dolgoztunk következő albumainkon, a 'Prevail I'-on és a 'Prevail II'-n, melyek kiadására nem is találhattunk volna megfelelőbb partnert, mint a Napalm Records. Ezúttal egy dupla albummal igázzuk tehát le a világot; szóval készüljetek fel egy csomó új dalra, és persze a Kobra And The Lotus eddigi legkiforrottabb hangzására!".

A Kobra And The Lotus egyébként a tavalyi év elején indított el egy PledgeMusic kampányt, aminek révén a dupla albumos 'Prevail' munkálatainak költségét kívánják fedezni. Erről itt lehet bővebben olvasni.

Az új albumokon egy új tag mutatkozik be, ugyanis a banda előző dobosa, Lord Griffin Kissack (Lords Of The Mountain, Norrath) 2014-ben távozott. Azóta többnyire session-zenészekkel oldotta meg a csapat a turnézást. 2016 elején azonban teljes értékű tagként csatlakozott a felálláshoz Marcus Lee, az új ütős.

Nemrég megjelnt a 'You Don't Know' és a 'Light Me Up' című szám videoklipje is:

Az új album munkálatai egy stúdiós videó-naplóban foglalja össze a banda. A dokumentáció első három része itt érhető el:

Az album első hivatalos előzetese itt érhető el:

A Kobra And The Lotus egy németországi turnéval zárja a 2017-es évet. A Beyond The Black együttessel közös körút dátumait és állomásait itt lehet megtalálni.


Dalszöveges klip-premier: KOBRA AND THE LOTUS - 'Hell On Earth'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás