Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Márciusban új válogatás-lemezt ad ki, és Budapestre is ellátogat a NAPALM DEATH


2017-12-07

A veterán grindcore-legendák egy dupla-lemezes, 'Coded Smears and More Uncommon Slurs' című válogatás-albumot dobnak piacra 2018 márciusában.

A Century Media Records jóvoltából megjelenő, speciális válogatás összesen 31 számot tartalmaz, 90 percben, tele ritkaságokkal, feldolgozásokkal és "exkluzív dobhártya-szaggató grind-himnuszokkal", a 2004-2016-os időszakból. A 'Coded Smears and More Uncommon Slurs' borítóját a Napalm Death állandósult partnere, Frode Sylthe tervezte (hamarosan közzéteszik a tracklistát és a pontos megjelenési dátumot is).

A válogatás megjelenik dupla CD-n, dupla LP-n és digitális változatban is.

A Napalm Death néhány hete közzétett néhány friss fotót a stúdióból, ahol új nagylemezük munkálatai zajlanak.

A banda rövid közleménye így szól: "A Napalm Death megkezdte új albuma munkálatait a brit Parlour Stúdió falai között; méghozzá régi partnere, Russ Russell producer társaságában. Részletek hamarosan...".

Friss fotók a stúdióból a banda honlapján találhatók.

A zenekar jelenleg (december folyamán) Portugáliában és Spanyolországban turnézik - ezt követően folytatódnak az új album munkálatai. Február közepén indul a következő európai turné, melynek keretében (március elsején) a budapesti Dürer Kertet is megjárja a banda. A 2018-as európai turné eddig bejelentett dátumai és állomásai itt találhatók meg.

Shane Embury az alább olvasható riporttal szolgált, egyenesen Spanyolországból: “A mai napon elindult 13 állomásos decemberi turnénk! Mint mindig, ez is egy igencsak elfoglalt év volt; de most nagyon boldogok vagyok, hogy a legőrültebb és egyben a legszenvedélyesebb rajongókkal zárhatjuk az esztendőt! Szinte el sem hisszük, milyen hatalmas támogatást élvezhettünk részetekről az 'Apex Predator - Easy Meat' albummal kapcsolatban az elmúlt néhán évben. Engem ez óriási inspirációval tölt el - tulajdonképpen ezen felbuzdulva állítottunk most össze egy ritkaságokkal és feldolgozásokkal teli válogatás-albumot, 'Coded Smears and More Uncommon Slurs' címen. Remélem, mindenki élvezni fogja ezt a különleges kiadványt; pláne, hogy vannak rajta igazi kincsek is! Az új év újabb koncerteket és újabb dalokat hoz majd; lévén ekkor véglegesítjük 16-os számú albumunkat. Minden a legnagyobb rendben! Vagy ahogy a legjobb haverjaim mondják: a grindcore egy életre szól, srácok... nem csak Karácsonyra!!".

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Napalm Death 2015. január 26-án jelentette meg legutóbbi, 'Apex Predator - Easy Meat' című nagylemezét, a Century Media Records jóvoltából (erről bővebben itt írtunk). Az Earache Records pedig azév novemberében kiadta bakeliten a banda (eredetileg 1992-ben megjelent), 'Live Corruption' koncert-anyagát.


Márciusban új válogatás-lemezt ad ki, és Budapestre is ellátogat a NAPALM DEATH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás