Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

THE HUMAN RACE IS FILTH - hallgasd meg a Pennsylvania-i sludge/grind/crust-duó bemutatkozó lemezét!


2017-12-07

A THRIF 'Human Exposed' címmel rögzítette és adta ki debütáló EP-jét.

"A 'Human Exposed' EP azokról a söpredékekről szól, akiket úgynevezett "vezetőként" ismerünk. Ez tulajdonképpen egy kampány a szegények össznépi ereje, összefogása mellett; pontosabban minden mellett, ami nem a gazdagság és a politika halmazába sorolható. Az ún. "vezetők" ugyanis nyomorba taszítanak másokat, és megfosztják a világot a természeti forrásoktól. Hogy mi a demokrácia valójában... már senki nem tudja. Ez az lemez egy depresszív és dühös kép arról, ahogyan mi látjuk a mai világot”.

A 'Human Exposed' EP-t 2017 decemberével vette fel és adta ki a duó. A hanganyag keverése Mike Bossier hangmérnök társaságában zajlott, az Oblivion Stúdió falai között (ahol olyan bandák fordultak már meg, mint a Pulling Teeth,  az Agoraphobic Nosebleed, a Pig Destroyer és a Deceased. Az EP ingyenesen letölthető a Bandcamp-en (CD-változatban pedig 2018 januárjában jelenik meg).

Bővebb infók a The Human Race Is Filth zenekarról itt találhatók.


THE HUMAN RACE IS FILTH - hallgasd meg a Pennsylvania-i sludge/grind/crust-duó bemutatkozó lemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás