Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Cliffhanger' címmel mutatott be új klipet a HYVMINE zenekar


2018-06-11

A Hyvmine egy új név a progresszív hard rock zene színterén. "Mintha az Animals As Leaders és a The Winery Dogs egy ketrecharcban venn részt."

A Hyvmine "a kemény munka és a kötetlen expresszió új otthona, aminek fedele alatt kiadhatod minden dühödet és haragodat; egyben pedig részese lehetsz a legnagyobb élvezetnek és dicsőségnek. Ez a kezdet; innen indul a földrengés. A Hyvmine a kollektív erő megtestesítője".

A Los Angeles szívéből származó Hyvmine egy világhírű prog-metal gitáros és virtuóz, Al Joseph agyának szüleménye. Öt évvel azután, hogy tehetsége és akaratereje révén leigázta a színteret, Al most arra készül, hogy újabb nagy nyomot hagyjon a metal-szcénán. A gitáros ezúttal énekes-szerepben is bebizonyítja kivételes tehetségét; lévén ő a frontembere ennek az új gerilla-hadseregnek.

AJ röviden így foglalta össze a Hyvmine küldetését: “Ezek a dalok nem csak arról szólnak, hogy szétzúzzuk velük a házat; hanem arról is, hogy üdvösséghez juttassuk általuk a lelkeket”.

"Válaszd ki a megfelelő fegyvert, és készülj a háborúra!"

A tracklista:
01. Shift
02. Mirror Master
03. Shogun
04. All Of Creation
05. Earthquake
06. Fire Escape
07. Elysium
08. Great Divide
09. Cliffhanger

A Hymine debütáló, 'Earthquake' című albumát itt lehet megrendelni (CD-n és digitálisan). A megjelenés: 2018. január 19-én volt esedékes. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Shogun' című szám, valamint elérhető a 'Cliffhanger' hivatalos klipje:


'Cliffhanger' címmel mutatott be új klipet a HYVMINE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás