Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Jövőre új albummal tér vissza a NALE együttes


2017-12-11

A 2007-ben alakult Nale a modernkori metalzene megállíthatatlan erejének újabb bizonyítéka. A csapat most új lemezszerződést kötött, a Black Lodge / Sound Pollution kiadókkal.

A Nale különféle metal- és rock-elemeket ötvöz dalaiban: kezdve a Pantera ritmusos thrash zenéjétől, át a Motörhead kegyelmet nem ismerő attitűdjén, egészen a Danko Jones felejthetetlen dallamosságáig, e banda kiváló módszerekkel keveri a múltat, a jelent és a jövőt.

A Nale a kezdetekben két EP-t (2007 - 'Nale', 2009 - 'From Shit To Salvation') adott ki - az utóbbi a Grammy -díjas hangmérnök, Chris Laney (Candlemass, Europe, Crashdïet, stb.) producelte, a legendás Polar Stúdió falai között. 2012-ben továbbá megjelent a zenekar bemutatkozó nagylemeze, a 'Ghost Road Blues', melynek producere Lawrence Mackrory (F.K.Ü, Darkane) volt.

Az elmúlt egy évtizedben a Nale olyan bandák előzenekaraként turnézott, mint a Crucifed Barbara és a The Resistance; lebonyolított számos klub-turnét és fesztiválon-performanszot (Getaway Rock, Sabaton Open Air, Wacken Open Air, stb.).

2017-ben eljött az idő, hogy a Nale felvegye második, 'Death, Skulls, Satan' című nagylemezét, ami 2018 első felében jelenhet meg. Ennek érdekében a Black Lodge / Sound Pollution kiadók igazolták le az együttest.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új Nale album kapcsán...


Jövőre új albummal tér vissza a NALE együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás