Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Énekest váltott a PLAN THREE zenekar


2017-12-11

A svéd alternatív rockbanda néhány hónapja adta ki legújabb, 'Wish I was Stormborne' című nagylemezét. Ezt követően új fejezet vette kezdetét a zenekar történetében; ugyanis Jacob Lovén énekes kilépett a felállásból.

A Plan Three új énekese Viktor Markowicz lett.

"Régi barátunk, bandánk alapító tagja, egyben testvérünk, Jacob Lovén úgy döntött, szakít velünk és zenei kalandozásival; lévén új dolgokat szeretne kipróbálni az életben. Fontos hozzátenni, hogy semmiféle rosszmájúság, harag nincs e döntés mögött; sőtmitöbb maga Jacob is régóta ismeri Viktort, és nagyon meg is van elégedve utódja hihetetlen tehetségével" - közölte a Plan Three. "Nem ez az első alkalom, hogy változáson ment át a felállásunk, emellett pedig tisztában vagyunk azzal is, hogy frontemberi posztra a legnehezebb megfelelő személyt találni; de mindvégig igyekeztünk pozitívan felfogni az egészet, és nem hagytuk, hogy a tőlünk megszokott lendület elhagyjon minket. Nagyon izgatottak és magabiztosak vagyunk: a jövő minden tekintetben fantasztikus dolgokat hoz magával! Őszintén bízunk abban is, hogy a rajongóink is elégedettek lesznek az új felállással, és a továbbiakban is figyelemmel követik a Plan Three fejezeteit. Szomorúan kell tudomásul vennünk Jacob döntését, de azt is hozzá kell tenni, hogy ő mindörökké a banda örökségének részese marad - a családunk része lesz ezután is".

Bemutatván az új énekest, a banda új felállása részt vett egy "Live Studio Session"-ben, aminek során előadtak négy akusztikus dalt (hármat a 'Wish I Was Stormborne' albumról, és egy Phil Collins-feldolgozást). Mindez egy exkluzív EP formájában jelenik meg, 2018. január 12-én. A kiadvány előzetese lentebb érhető el.

A Plan Three február 3-án mutatja be élőben az új felállást első alkalommal: ekkor a stockholmi Harry B James klubb sznípadán lép fel a banda.


Énekest váltott a PLAN THREE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás