Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt vannak a NEOLITHIC új számai, a 'Myopia' és az 'Entropy Of Totality'!


2019-04-03

A Baltimore-ból származó death metalista Neolithic együttes önmagáról nevezte el új EP-jét, amit április 12-én adnak ki.

A 'Neolithic' EP hanganyagának keverését a neves Brad Boatright végezte el, az Audiosiege Stúdióban. A lemezborító Justin Stubbs műve.

Az alábbi lejátszón megrendelhető az új lemez, valamint meghallgatható annak két nyilvános dala:

A banda legutóbbi, 'Cult of Ignorance' című mini-lemez a Deep Six Records jóvoltából jelent meg egy évvel ezelőtt, 2018. április 4-én. Az EP-t a Developing Nations Recording stúdióban rögzítették, és a híres Audiosiege falai között keverték.

Ízelítőképpen lentebb meghallgaható a teljes EP, ami "kiváló felvezetője az új Neolithic album crust-szerű, hardcore-ral ötvözött death metal zenéjének":

A 'Cult of Ignorance' megjelenését megelőzően a Neolithic (amit egyébként a Pulling Teeth és a Putrisect egyes tagjai alkotnak) kiadott egy exkluzív split-lemezt, a svéd Martyrdöd együttes társaságában. Ez az album 2018. február 15-én látott napvilágot, szintén a Deep Six Records gondozásában.


Itt vannak a NEOLITHIC új számai, a 'Myopia' és az 'Entropy Of Totality'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás