Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az OBITUARY új dala, az 'A Dying World'!


2019-08-28

A floridai death metalista Obituary zenekar új digitális single-dalt adott ki.

Az új, 'A Dying World' című dal az Obituary első felvétele a 2017-ben megjelent 'Obituary' album óta. Az új szám megjelent digitális változatban, mint az Adult Swim exkluzív single-dala. Íme a premier:

Az Obituary idén ünnepli klasszikus debüt-albuma, a 'Slowly We Rot' 30. évfordulóját. Ennek alkalmából az ősz folyamán egy nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le a banda, az Abbath, a Devil Master és a Midnight zenekarok társaságában. 

A jövőbeni turné-dátumok és -állomások beosztása itt található.

Az Obituary legutóbbi stúdióalbuma, a 2014-es 'Inked In Blood' album folytatása "azt bizonygatja, hogy az Obituary továbbra sem mutatja a leállás semmi jelét; ezentúl a death metal királyaiként uralják a műfajt". A banda saját, Tampa-beli stúdiójában rögzített 'Obituary' album egy "tíz-számos, csonttörő tour de force, ami épp olyan könyörtelen, súlyos és fertőző, mint bármi, amit a banda az elmúlt 30 év alatt kiadott". Erről az albumról bővebben itt írtunk.


Itt az OBITUARY új dala, az 'A Dying World'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás