Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt van Monte Pittman új videoklipje, a 'Be Very Afraid'!


2017-12-12

Madonna bandájának egykori gitárosa, a manapság heavy metal zenében utazó Monte Pittman bemutatta új albumának friss videoklipjét, a Travis Colbert által rendezett 'Be Very Afraid'-et.

Pittman az alábbiképpen kommentálta az új videót: "A 'Be Very Afraid' forgatása Colorado-ban és Új-Mecikóban zajlott, Travis Colbert, a Bravo Tip Or Pay munkatársa rendezésében. Tulajdonképpen az ő alkalmazásukat használom jegyértékesítés és merch-eladás céljából; mert ez egy olyan módszer, melynek révén bárkinek küldhetsz pénz, anélkül, hogy információ-csere történne. Nemrég az ő közreműködésükben mutathattam be ezt az app-ot Shark Tank, és köthettünk szerződést Mark Cuban-nal és Lori Greiner-rel".

Pittman vadonatúj, negyedik szólóalbuma 'Inverted Grasp Of Balance' címmel jelent meg világszerte, 2016. szeptember 23-án. A tehetséges énekes / gitáros / dalszerző ezúttal is azt bizonygatja, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedkben különféle stílusú, nemzetközileg is elismert pop / rock-előadókkal állt színpadra a metalzene az a műfaj, amiben a leginkább otthon van.

Pittman minden tekintetben komoly múlttal rendelkezik, de elsősorban a többszörös platinalemezes Madonna gitárosaként vált ismertté a közönség számára. Miután az énekesnővel több mint 15 éven keresztül stúdiózott és turnézott, megalapította első önálló bandáját, a Myra Mains-t, majd később a legendás Prong tagjává vált; de emellett session-zenészként mindvégig a világ egyik legkeresettebb zeneipari munkása volt.

Legutóbbi szólóalbuma, amit a veterán Flemming Rasmussen (Metallica) producelt, 2014 elején jelent meg. A 'The Power of Three' Monte első kiadványa volt a Metal Blade Records szárnyai alatt. A gyilkos riffekkel, gigantikus szólókkal, himnusz-szerű refrénekkel, heavy metalista attitűddel és dúdolnivaló dallamokkal felszerelt album kétségkívül a zenész eddigi legsikeresebb metal-kiadványa volt.

2016 őszén eljött az idő egy újabb album, az 'Inverted Grasp Of Balance' kiadására. Pittman ezúttal egy legendás dobossal, Richard Christy-vel (Charred Walls Of The Damned, Iced Earth, Death), valamint egy virtuóz basszusgitárossal, Billy Sheehan-nel (David Lee Roth, Mr. Big, Winery Dogs, stb.) állt össze, hogy tehetségét a lehető legmagasabb körökben kamatoztathassa.

"Az olyan profi elvtársakkal, mint például Jay Ruston [Anthrax, Steel Panther] - aki a produceri munkákért felelt - ez a lemez nagyon gyorsan és gördülékeny módon született meg. Remélhetőleg ezúttal is meg tudjuk érinteni a lehető legtöbb fület; pláne hogy most valóban összeállt a Nagy Csapat, és egy zseniális, ütős rock-anyagot rakott le az asztalra. Nekem már az elejétől kezdve letisztult vízióim voltak e lemez kapcsán, viszont akkor még nem gondoltam, hogy sikerül megtalálnom a tökéletes csapatot ennek kivitelezéséhez" - nyilatkozta korábban Pittman. "Az 'Inverted Grasp Of Balance' egy roppant hangos album - készüljetek fel rá!".

Az új albumot itt lehet megrendelni különféle formátumban. Ehhez kedvcsinálóképpen a lenti lejátszón végighallgatható a teljes anyag, valamint megtekinthető a korábban megjelent 'Guilty Pleasures' és 'Obliterated' videoklip:

01. Panic Attack
02. Arisen in Broad Daylight
03. Guilty Pleasure
04. The Times Are Changing
05. Double Edged Sword
06. Cadabra
07. Pride Comes Before the Fall
08. California
09. Be Very Afraid
10. Obliterated
11. Skeleton Key
12. New Blood Keeps Us Alive


Itt van Monte Pittman új videoklipje, a 'Be Very Afraid'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás