Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

IN THOUSAND LAKES - itt az új dal a spanyol melo-death bandától: 'Murder Castle'!


2019-08-28

A spanyol melodic death metal banda 2017 elején kiadta régóta várt második nagylemezét. Rögtön ezt követően neki is láttak egy új album megírásának...

Mint most kiderült, az In Thousand Lakes 2019. szeptember 25-én új albummal jelentkezik. A következő albumot - ami egy hét-számos EP - a spanyol Xtreem Music kiadó fogja gondozni.

A tracklista:
01.
Murder Castle
02. N.W.O.
03. Into The Mirror
04. Black History
05. Proteus
06. Love And Death
07. Breaking The Chains (Dokken feldolgozás)

Az új mini-albumra felkerült többek közt egy 'Proteus' és egy 'Murder Castle' című szám, ami nemrég megjelent hivatalos szöveges videó formájában (az előbbi dal itt ingyenesen le is tölthető), valamint az 'Into The Mirror', amit most mutattak be audió-változatban. Íme a premierek:

Az 1996-ban alakult In Thousand Lakes egy másik veterán dallamos death metal banda, a Dormath hamvaiból jött létre. Az In Thousand Lakes mindössze három éven keresztül ('96-'98) működött, de ezidő alatt kiadtak egy demót, valamint egy nagylemezt ('Lifeless Waters...'), ami a baszk melodic-death mozgalom egyik legnépszerűbb albuma lett. A gitáros, Jokin és a dobos, Javi Martínez végül 2013-ban élesztette újjá a bandát. Egy évvel később ki is adtak egy EP-t, 'Martyrs of Evolution' címen.

A Jose énekessel, Igor gitárossal és Pintxo Cabrera (Tenebra) basszerrel kiegészült In Thousand Lakes 2016 végére végre elkészült második nagylemezével. A 19 év után, 2017 februárjában megjelent 'Age of Decay' lemezt az Xtreem Music Records adta ki, rajta többek közt az alábbi számokkal: 'I Rise', 'True North', 'Fall Into the Void', 'Blind Eyes', 'Wolfzeit'.

Zenei szempontból semmit nem változott a banda az elmúl két évtizedben: továbbra is a '90-es évek melodic death metal zenéjét űzik, az In Flames, a Dark Tranquility és a Gardenian nyomán. Az 'Age of Decay' tehát egy dallamokkal és agresszióval teli "göteborg-stílusú" death metal album!

Az 'Age of Decay' album 2017. február 20-án jelent meg, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Death Train
02. Fall Into The Void
03. I Rise
04. True North
05. Age Of Decay
06. Hunter Of Souls
07. Blind Eyes
08. Ethereal
09. Vanished
10. Wolfzeit
11. 4 Walls (Scars)

Lentebb ízelítőképpen elérhető két videoklipes dal, a 'True North' hivatalos szöveges videója, valamint az 'I Rise' kisfilmje; de meghallgatható a teljes nagylemez is:


IN THOUSAND LAKES - itt az új dal a spanyol melo-death bandától: 'Murder Castle'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás