Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ZIFIR - új albummal tért vissza a török black metal csapat; itt a 'Demoniac Ethics' friss videoklipje!


2020-06-26

A Duplicate Records digitális formában (Spotify, Youtube, iTunes, Bandcamp) CD-n és LP-n adta ki a Zifir új, 'Demoniac Ethics' című albumát.

A Zifir immáron egy másfél évtizede aktív résztvevője a nemzetközi black metal-underground mozgalomnak. Korábban három nagylemezt és egy split-albumot adott ki a banda (az utóbbit a Cult Of Erinyes zenekarral közösen); most pedig piacra dobták a negyedik teljes értékű albumot, a 'Demoniac Ethics'-et is, melyen Onur Önok (ének, gitár) és Nursuz (dobok) "a sötétség újabb, egyedi szintjét" prezentálja. A duóhoz 2018-ban csatlakozott a basszusgitáros Ilgan is; így ez az első Zifir lemez, amit egy komplett trió készített el.

A kelet-európai és skandináv hatásokkal egyaránt felszerelt Zifir-hangzás "távoli romok és elhagyatott, kies mezők véres betétzenéjeként" szolgál. A hasonló bandáktól megszokott "Hail Satan"-perspektíva helyett, a 'Demoniac Ethics' szimplán megtagad minden emberek által kitalált vallást - teszi mindezt "black metalista török emberek szemszögéből". Míg a banda előző albuma, a 'Kingdom of Nothingness' a Zifir "zord és kegyetlen zenei világát" mutatta be, addig a 'Demoniac Ethics' vallásellenes koncepciója a zenekar eddigi legerősebb, leginkább előremutató, progresszív anyagát képezi.

A 'Demoniac Ethics' albumot 2020. január 24-én adta ki a Duplicate Records. A lemez borítóját ezúttal is egy Vergvoktre nevű művész tervezte. Az alábbi lejátszó révén megrendelhető és végighallgatható az album:

2020 júniusában bemutatták az album 'Empire Of Worms' című számának hivatalos videoklipjét. Íme a premier:

Alább teljes egészében meghallgatható a Zifir előző albuma, a 2017-es 'Kingdom of Nothingness' is:


ZIFIR - új albummal tért vissza a török black metal csapat; itt a 'Demoniac Ethics' friss videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás