Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Queen' címmel új EP-t adott ki a KING 810


2017-12-16

A michigani nu-metal banda saját kiadója, a King Nation révén dobott piacra egy új, ötszámos mini-albumot.

A 'Queen' megvásárolható digitális formában, valamint limitált kazettán is. Az új lemezt Josh Schroeder producerrel vette fel a banda, a michigani Bay City-ben. A 'Queen' albumon a King 810 "a megsemmisülés kísérteties kontextusba helyezett meséit meséli el, tisztán érthető, kifejező hangszereléssel. A lágy zongora-játékok mellett kürt is feltűnik az új dalokban, melyeket David Gunn frontember így jellemezett: “öt lassú nóta öt gyors nőről”".

Bővebb infók az új kiadványról a King 810 honlapján olvashatók.

A tracklista:
01. Comin’ Back To You
02. Go Be Young
03. I Won’t Always Love You
04. Someone To Hide Behind
05. What Does That Make You

Másik hír, hogy a King 810 december 17-én, vasárnap visszatér szülővárosába, a michigani Flint-be, ahol egy speciális unplugged-koncert kerül megrendezésre, egy vonós-kvartett közreműködésében, a Totem Books klubban. A (teltházas) koncertet - ami az első King 810-performansz Flint városában 2012 óta - professzionális kellékekkel rögzítik, egy későbbi live-kiadvány végett.

Szintén ebben a hónapban ad koncertet a csapat Detroit-ban, az El Club színpadán. Mindkét helyszínen megvásárolható lesz a 'Queen' EP.

Továbbá, a King 810 ellátogat az Egyesült Királyságba, néhány exkluzív headliner buli erejéig. A banda jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.

A King 810 2016 szeptemberében adta ki legutóbbi nagylemezét. A 'La Petite Mort or a Conversation With God' című stúdióalbumról bővebben itt írtunk.


'Queen' címmel új EP-t adott ki a KING 810
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás