Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Budapestet is megjárja a VENOM INC. európai turnéja - itt az új szöveges klip, a 'War'!


2018-02-07

A Venom Inc. és a Suffocation összefog egy tavaszi európai turné erejéig. A március-áprilisi körúton a Nervosa és az Aeternam kíséri a két főbandát.

"Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy európai turné indulunk, a Blood Stained Earth Tour folytatása keretében, új albumunk, a Nuclear Blast jóvoltából megjelent 'Avé' album promóciójával" - közölte a Venom Inc. frontembere, Tony "The Demolition Man" Dolan. "Kezdtük az USA-ban, folytattuk Kanadában; a következő úticél pedig Európa! Nagy örömünkre szolgál, hogy a fantasztikus Suffocation zenekarral egyesíthetjük erőinket; lévén jómagam is nagy tisztelője vagyok a bandának. Ez lesz a bulik bulija, szóval ne hagyjátok ki! Ha pedig mi nem lennénk elegek, ott lesz egy másik kiváló banda, a brazil Nervosa is! Megígérhetem, hogy 100% METAL-t fogunk vérezni nektek! Hamaroan találkozunk; foglaljátok le a helyeteket! AVÉ!".

A turné március 25-én a budapesti Barba Negrába is elér. Íme a körút hivatalos plakátja:

A legendás Venom korábbi tagjai - Jeff "Mantas" Dunn gitáros, Anthony "Abaddon" Bray dobos és Tony "Demolition Man" Dolan énekes-basszer - alkotta Venom Inc. augusztus 11-én adta ki az 'Avé' albumot, amiről bővebben itt írtunk..

A szóban forgó európai turné apropójából a banda bemutatta az 'Avé' album 'War' című számának hivatalos szöveges klipjét. Ennek kapcsán Tony "Demolition Man" Dolan elmondta: "Avé Legions... Hagy mutassam be nektek legutóbbi törekvéseink gyümölcsét... új szöveges videónkat, ami a 'War' című számunkhoz készült! Ez a klipes felvétel a nóta kibővített változata; hogy még tovább tudjátok élvezni ezt a jövőbeni klasszikust, miközben mi a 2018-as év elpusztítására törekszünk! Kezdünk Japánban; majd megjárjuk Szingapúrt, Bongkokot, Ausztráliát, Tazmániát és Új-Zélandot, mielőtt visszatérünk északra, európai földekre, hogy a Suffocation társaságában leigázzunk titeket. Élvezzétek tehát az új videót, és szerezzétek be a jegyeiteket... Arcpirítás lesz; azt megígérhetem! ALL HAIL & AVÉ!".

A veterán new yorki Suffocation zenekar szintén a Nuclear Blast jóvoltából adta ki új nagylemezét, '...Of the Dark Light' címen. Erről itt számoltunk be.


Budapestet is megjárja a VENOM INC. európai turnéja - itt az új szöveges klip, a 'War'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás