Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WARFIST - új albummal jelentkezik a lengyel black / thrash metal banda


2019-01-23

A Warfist zenekar 'Grünberger' címmel adja ki harmadik ópuszát.

A Warfist duója - azaz Mihu énekes-gitáros és Pavulon dobos - ismét magasra helyezte a lécet; méghozzá tíz energikus és súlyos blackened thrash-himnusz révén. A 40 perces 'Grünberger' album egy "fertőző metal-vírus, ami egyenesen a csontokat támadja meg". Egy koncept-lemezről van szó, mely Zielona Góra (Grünberg), a banda szülővárosának sötét történelmét dolgozza fel.

Az új albumot 2018 szeptemberében rögzítették, Piotr Zubko hangmérnökkel. A keverést és a masztert Mariusz Konieczny végezte el, a Heavy Gear Stúdió falai között. A lemezborító és a dizájn Maciej Kamuda műve.

A 'Grünberger' február 27-én jelenik meg, CD-n és digitálisan, a Godz Ov War Productions kiadó jóvoltából.

A tracklista:
01. Black Army
02. The Chapel of Death
03. Feasting on Dead Bodies
04. The Burning Flames of Ignorance
05. Slay, Swive and Devour
06. The Punishment
07. Death by the Cleansing Fire
08. Grünberger (Drinking with the Devil)
09. March of Death
10. Atrocious Saviour

Íme a 'Death By The Cleansing Fire' dal szöveges klipje:

A Warfist előző nagylemeze a 2016 novemberében megjelent 'Metal to the Bone' album volt (erről bővebben itt írtunk). Ennek folytatása - a "teutonic metal tradícióit követve" - egy exkluzív split-lemez volt, amit a csapat az Excidium nevezetű black / thrash-hordával közösen rögzített. Mindkét csapat négy új számmal készült erre a kiadványra, ami a 'Laws of Perversion & Filth' alatt jelent meg.

Mihu, a Wafirst gitáros-énekese így nyilatkozott: "Az volt a célunk, hogy a 'Laws of Perversion & Filth' ránk eső része egyfajta reflekcióként funkcionáljon a Warfist gyökerei irányába; ez alatt pedig azokat az időket értem, amikor bezártuk magunkat a próbaterembe egy multi-funkcionális tape-recorderrel és egy csomó sörrel; és felvettük első dalainkat. A 'Sadistic Whorefuck' új vátozata és a feldolgozás-nóta egyaránt ezekre az időkre utal. Újra lemezre szerettük volna vinni tehát a vérbeli thrash 'n' roll-attakot, amellett, hogy mellőzünk minden innovativitást és úttörő megoldást... Szóval alapvetően most is azt csináltuk, amit mindig".

A split-lemez borítóját Marek Szymanski tervezte; a grafikai dizájn pedig Pawel Ozon nevéhez fűződik.

A Warfist tracklistája:
01. The Tomb of Desire
02. Debauchery (Dirty Little Bitch)
03. Sadistic Whorefuck
04. Angel Death (Dodheimsgard feldolgozás)

A felállás:
Mihu - vokills, chainsaw
Wrath - bulldozer
Pavulon - skullcrushing

Az Excidium felállása:
05. Suicidal Perspectives
06. Denial
07. Veil of Stagnation
08. Karmageddon Warriors (Impaled Nazarene feldolgozás)

A felállás:
Cuntreaper - ének
Peter Krieg - gitár
Golem - basszusgitár
Thot - dobok

A Warfist ezzel egyidőben megosztotta a 'Metal to the Bone' címadó dalának hivatalos klipjét is, amit a Riff TV és a Studio W66 segítségével forgattak, három vendégzenész közreműködésében: Heretik Hellstorm (Ragehammer), Hellscreamaross (Offence) és Armagog (Throneum). A premier lentebb elérhető:


WARFIST - új albummal jelentkezik a lengyel black / thrash metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás