Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Megjelent John Payne és Erik Norlander közös bandája, a DUKES OF THE ORIENT debüt-albuma - itt az új előzetes!


2018-02-28

Az olasz Frontiers Music kiadó egy újabb szuper-groupot hozott létre: a Dukes Of The Orient február 23-án adta ki debütáló albumát.

Hogy mi is az a Dukes Of The Orient? Nos, ezt kapjuk, ha egy Londonból származó, amerikai AOR-muzsikát kedvelő brit zenész és egy kaliforniai, brit prog-zenén nevelkedett amerikai muzsikus egyesíti erejét! A Dukes Of The Orient John Payne (Asia, GPS) énekes és Erik Norlander (Last In Line, Lana Lane) billentyűs mesteri párosítása, ami mostanra - tíz évnyi közös munka után - elkészült debütáló albumával.

A két legendát néhány további, szintén világhírű zenész kíséri ebben a projektben: Jeff Kollman, Guthrie Govan, Moni Scaria és Bruce Bouillet gitárosok és Jay Schellen dobos. Payne nem mellesleg basszusgitáron, valamint szóló- és ritmusgitáron is hozzájárul a kiváló produkcióhoz. Az album hanganyagát analóg kellékekkel keverték véglegesre, megőrizvén a hangzás természetes mélységét, tisztaságát és a dalok lelkét.

Payne így nyilatkozott: “A 'Dukes of the Orient' albummal mélyre ástunk az analóg hangképek, professzionális zenészek és epikus dalok világában. A mesteri lemezborítót Rodney Matthews készítette, miután annak idején együtt dolgoztunk az Asia színeiben is. Most tehát eljött az idő, hogy egy új fejezet nyíljon: egy olyn zenei kalandra hívunk titeket, amire nagyon büszkék vagyunk”.

Íme a február 23-án megjelent album borítója:

A tracklista:
01. Brother in Arms
02. Strange Days
03. Amor Vincit Omnia
04. Time Waits for No One
05. A Sorrow’s Crown
06. Fourth of July
07. Seasons Will Change
08. Give Another Reason

A lemez producere maga John Payne volt. A felvételek a las vegasi ADA Recording Stúdióban, valamint a kaliforniai Think Tank Media és Ocean stúdiókban zajlottak. A keverést szintén Payne; míg a maszterizálást Joe Bozzi végezte.

Az első két dal- és klip-premier, a 'Strange Days' és a 'Season Will Change' itt érhető el:

Alább megtekinthető az első három album-előzetes, amiben a tagok nyilatkoznak a banda megalakulásáról:

Bővebb infók a projektről a www.dukesoftheorient.com oldalon találhatók.


Megjelent John Payne és Erik Norlander közös bandája, a DUKES OF THE ORIENT debüt-albuma - itt az új előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás