Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új videoklipet mutatott be a Crimson Glory és a Rob Rock-banda egykori tagjai alkotta WAR OF THRONES zenekar


2019-08-10

A Sonic Night Music Club nevezetű lemezkiadó gondozza a War Of Thrones együttes bemutatkozó, 'Conflict in Creation' című nagylemezét, aminek megjelenése 2018. március 9-én volt esedékes.

Az "acélban edzett" War Of Thrones zenekart egy ikonikus énekes, Wade Black és egy virtuóz gitáros, Rick Renstrom alapította, 2012-ben. Korábban a két zenész együtt alkotott a Leash Law zenekarban (annak 2005-ös, 'Dogface' című albumán).

Wade joggal nevezhető vérbeli metal-legendának; lévén az elmúlt két évtizedben olyan veterán zenekarokban énekelt, mint a Crimson Glory, a Seven Witches és a Leatherwolf. Rick 2000-ben tűnt fel a színtéren, amikor belépett a legendás Rob Rock turné- / stúdió-bandájába. Mind Wade, mind Rick többszáz koncertet adott karrierje során - többezer ember megtapasztalhatta élőben is a két tehetség kiemelkedő profizmusát. A Leash Law zenekarbeli együttműködés után, nemrég újra összeállt a mesteri páros: a War Of Thrones együttesben Rich Marks (Vivaldi Metal Project) basszusgitáros, valamint a Yngwie Malmsteen-banda egykori dobosa, Patrick Johansson kíséri őket.

A War Of Thrones bemutatkozó, 'Conflict in Creation' című albumát a neves Maor Appelbaum (Halford, Armored Saint, Faith No More) maszterizálta, saját, kaliforniai stúdiójában; míg a keverés James Fox és a Sweet Spot Studio nevéhez fűződik. A 2018. március 9-én megjelent album borítója így néz ki:

Lentebb megtekinthető a 'Rule The World' és az 'Aftermath' című szám hivatalos videója, amit a 'Savior', a 'Say What' és a 'Channeling Demons' dalok kisfilmje követ.

A War Of Thrones az elmúlt években olyan zenekarok és előadók előtt állhatott színpadra, mint például a Kamelot, a Drowning Pool, Marty Friedman, az Anvil és a Mushroomhead. A 2018-as évben rendezték meg a banda eddigi legnagyobb szabású körútját, melynek keretében felléptek többek közt a világhírű Rocklahoma fesztiválon is. Idén augusztusban fellépnek a svédországi Sabaton Open Air Fest-en; valamint koncerteket adnak New York-ban és Floridában is.


Új videoklipet mutatott be a Crimson Glory és a Rob Rock-banda egykori tagjai alkotta WAR OF THRONES zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás