Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: PYOGENESIS - 'New Helvetia'


2017-12-19

A német alternatív metal banda 'A Kingdom To Disappear' címmel új albumot adott ki 2017 tavaszán. Erről mutattak most be egy új klipet:

A Pyogenesis 24 évvel ezelőtt alakult. Azóta számtalan turnét lebonyolítottak - felléptek a híres Rock am Ring / Rock im Park fesztiválon és a Wacken-en is (Magyarországon például egy 560 ezres tömeg előtt álltak színpadra). A zenekar - ami a kritikusok szerint a '90-es években átértelmezte a gothic-metal műfajt - szereplése az MTV-n rendszeresen megdöntötte a nézettségi rekordokat.

Ebben a 24 évben azonban benne van az a 13 esztendő is, amit a Pyogenesis új album kiadása nélkül vezényelt le (ebből 10 éven keresztül nem is léptek színpadra). Tavaly azonban a tagok megtörték a csendet: Romániában megrendezett teltházas reunion-koncertjüket követően, megjelent a csapat régóta várt, hatodik sorlemeze, az 'A Century In The Curse Of Time', ami Flo V. Schwarz frontember / dalszerző szerint "visszatérés a gyökerekhez" (erről bővebben itt számoltunk be).

Egy nagyszabású 2015-ös turnét követően a banda továbbra sem állt le: nekiláttak egy újabb stúdióalbum munkálatainak. A stúdiózás 2016 őszére ért véget; a bejelentést pedig decemberre tartogatták: eszerint 2017. február 24-én, a Hamburg Records jóvoltából jelenhetett meg az 'A Kingdom To Disappear' című nagylemez, aminek Stan W. Decker által tervezett borítója, tracklistája, és első ízelítője alább megtekinthető:

01. Sleep Is Good (Intro)
02. Every Man For Himself... And God Against All
03. I Have Seen My Soul
04. It’s Too Late (A Kingdom To Disappear)
05. New Helvetia
06. That’s When Everybody Gets Hurt
07. We (1848)
08. Blaze, My Northern Flame
09. Everlasting Pain

Az albumról elsőként a 'Every Man For Himself... And God Against All' című szám látott napvilágot, majd megjelent az 'I Have Seen My Soul' videoklipje is. Íme a dal hivatalos videója:

A jövőbeni Pyogenesis-turné beosztása itt érhető el.


Klip-premier: PYOGENESIS - 'New Helvetia'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás