Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Bemutatta 'Waitin’ Til The Countdown Begins' című szám hivatalos koncert-klipjét az egykori Accept / Bonfire énekes, David Reece vezette SAINTED SINNERS


2018-03-21

A Sainted Sinners második nagylemeze 'Back With A Vengeance' címmel jelent meg, február 16-án, az El Puerto Records jóvoltából.

A Sainted Sinners felállását egy híres gitáros, Frank Pané és az Axel Rudi Pell-banda billentyűse, Ferdy Doernberg teszi teljessé. Őket kíséri egy dinamikus ritmus-szekció, amit a Purpendicular tagjai, Malte Frederik Burkert basszusgitáros és egy magyar dobos tehetség, Hirleman Berci alkotnak.

A "rock 'n' roll színtiszta esszenciáját kivitelező" Sainted Sinners 2016 elején alakult, az öt zenész kollektív rock-legendák iránti rajongása nyomán. Az együttes zenéjében ennek megfelelően erős Deep Purple-, Led Zeppelin-, Rainbow-, UFO-, Whitesnake- és Van Halen-hatás érezhető.

"Amikor új banda megalapításán gondolkodtam, elsősorban egy olyan platform létrehozása volt a célom, amiben kompomisszumoktól mentesen követhetem természetes zenei ízlésemet. Először megírtam a dalokat, aztán magam köré gyűjtöttem azokat, akik a leginkább beleillenek ebbe az irányzatba" - emlékezik vissza Pané, aki első lépésként egykori bandatársát, David Reece-t kereste fel. "Lévén ő az egyik mindenkori kedvenc énekesem, egyértelmű volt a választás. Minden tekintetben tökéletesen együtt tudunk működni, és tiszteljük is egymást; ezért úgy döntöttünk, hogy közösen vezetjük ezt a zenekart".

A Sainted Sinners bemutatkozó albuma 2017 februárjában jelent meg. Egy év alatt pedig elkészült ennek folytatása, a 'Back With A Vengeance', ami 2018. február 16-án látott napvilágot.

Pané a következőképpen nyilatkozott a banda második albuma kapcsán: "Ezúttal egy jóval gitár-orientáltabb, keményebb hangzást tűztünk ki célul; ezzel pedig az jár, hogy a dalok is feszesebbek, tökösebbek lettek. Jelen esetben tehát mindvégig egy konkrét utat követtünk. Egyébként az új dalokon érezhető a saját Van Halen- / Randy Rhoads-hatásaim, sokkal inkább, mint az első lemezen. De persze erős Deep Purple-feeling is felfedezhető az új nótákban - habár most kevesebb billentyűt használtunk. Továbbá vannak olyan számok is, amik leginkább a Rainbow-ra és Dio dalaira hajaznak... és így tovább. Ezek vagyunk mi; ez jön belőlünk. Haladunk az árral, aminek során megérint minket a rock 'n' roll esszenciája".

A második Sainted Sinners albumon két vendég billentyűzik: Angel Vafeiadis és Eric Ragno - ez utóbbit többek közt Alice Cooper, Paul Stanley (KISS) és Billy Gibbons (ZZ TOP) bandájából ismerheti a közönség.

"Totálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Manapság rengeteg banda van a színtéren; ezért mi olyasmit szerettünk volna alkotni, amivel kitűnhetünk a sok közül. Ez az új album is egyfajta kinyilatkoztatás, miszerint a Sainted Sinners-re érdemes odafigyelni" - teszi hozzá Pané.

A 'Back With A Vengeance' első ízelítői, a 'Burnin' The Candle' című szám hivatalos klipje, a címadó dal szöveges videója, a 'Waitin’ Til The Countdown Begins' hivatalos koncert-klipje, valamint az első album-előzetes itt érhető el:


Bemutatta 'Waitin’ Til The Countdown Begins' című szám hivatalos koncert-klipjét az egykori Accept / Bonfire énekes, David Reece vezette SAINTED SINNERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás