Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Októberben jelenik meg az Algy Ward-féle TANK 'Sturmpanzer' című albuma


2018-09-07

Néhány hónapon belül adja ki az "eredeti" TANK új albumát Algy Ward, a legendás brit metal banda alapítója, frontembere.

A 2013-as 'Breath Of The Pit' folytatása a 'Sturmpanzer' címet viseli. Az új kiadvány 2018. október 12-én lát napvilágot, a Dissonance Productions jóvoltából. Íme a borító és a tracklista:

01. Two Thousand Miles Away
02. March
03. No More War
04. First They Killed Her Father
05. Sturmpanzer (Parts 1 & 2)
06. Lianne's Crying
07. Living In Fear Of God
08. Für Reich und Fatherland
09. The Last Soldier
10. Which Part Of Fuck Off Don't You Understand?
11. Little Darling
12. Revenge Of The Filth Hounds (Parts 1 & 2)

A lemez összes dalát Algy Ward írta, kivéve a 'Little Darling'-ot, ami Philip Lynott (Thin Lizzy) szerzeménye. A maszterizálást Tim Turan végezte, a Turan Audio stúdióban.

A 'First They Killed Her Father' című szám a lenti lejátszón elérhető. Szintén lentebb tekinthető meg az album munkálatait összefoglaló videó.

Hasonlóan a 2013-as 'Breath Of The Pit' című lemezhez, az új albumot is Ward maga írta, keverte és producelte. Az előző kiadványról itt írtunk.

A Ward-féle Tank nem összekeverendő a banda másik verziójával, melynek Mick Tucker és Cliff Evans gitárosok mellett tagja a Pink Cream 69 / ex-Almanac énekes, David Readman. Őket egészíti két újonnan csatlakozott tag, a Sodom ex-dobosa, Bobby Schottkowski és a Blind Guardian jelenlegi basszusgitárosa, Barend Courbois. Ez a banda nemrég szintén új albumot adott ki.

Algy egy 2009-es, Classic Rock magazinnak adott interjújában vádolta egykori bandtársait, a Tank név jogtalan használata miatt: "Szeretném közölni az elkötelezett Tank rajongókkal, hogy az a banda, amelyik jelenleg egy európai fesztivál-turnén vesz részt, jogtalanul, az én beleegyezésem nélkül használja a nevet. A Tank név, az ezzel összefüggésbe hozható logók és képek ugyanis az én intellektuális tulajdonomat képezik. Jelenleg egészségügyi problémáim miatt nem állhatok színpadra, de ettől függetlenül továbbra is szerzek és rögzítek dalokat".


Októberben jelenik meg az Algy Ward-féle TANK 'Sturmpanzer' című albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás