Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta új, 'Altars' című számát a finn LIMOS zenekar


2020-05-20

A dallamos death metal zenében utazó Limos zenekar melodic death metal outfit Limos 'Tales of the White Eye' címmel adja ki második albumát július 3-án, az Inverse Records jóvoltából.

A Limos második mini-albuma, a 'Tales of the White Eye' Elmeri Kinnunen (Sewing Room Productions) hangmérnök / mixer közreműködésében került rögzítésre. Az új EP - ami itt rendelhető elő - borítója (amit Nanne Leskinen készített) és dallistája így néz ki:

01. Altars
02. Rise to Arms
03. Child of the White Eye
04.
Surullisten Järvien Maa

Elsőként az 'Altars' című számot osztották meg, hivatalos szöveges videó formájában, aminek kapcsán így szól a közlemény: "Az 'Altars' azt az univerzumot eleveníti fel, amit legutóbbi EP-nk, a 'Watching the Winds' címadó dalában megfogalmaztuk. Maga a dal zeneileg és dalszövegileg is meglehetősen lényegretörő, de vokálok és hangszerelés tekintetében igyekeztünk ezúttal valami újat, valami tőlünk szokatlant alkotni. Ez a szám tehát tökéletes példája és mintája a jövőbeni tevékenységeinknek, de ugyanakkor azt is igazolja, hogy hűek maradunk gyökereinkhez és eredeti hangzásunk magvaihoz".

2017-ben 'Encompass The Spirit' címmel jelent meg a Limos együttes legelső hivatalos dala. A dallamos black / death metal zenében utazó Limos első száma tetszőleges összegért vásárolható meg a Bandcamp-en:

A csapat ezt követően, 2018 szeptemberében adta ki debütáló EP-jét, ami a 'Watching the Winds' címet viseli. Ez a digitális mini-album alább szintén végighallgatható:

A Limos jelenlegi felállása így néz ki:

Eirik Manne - ének
Eppu Herala - szólógitár
Eetu Herala - ritmusgitár
Tuomas Suokko - basszusgitár, vokál
Teemu Ohtonen - dobok

A zenekarról bővebb infókat a Facebookon lehet találni.


Bemutatta új, 'Altars' című számát a finn LIMOS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás