Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NIGHTRAGE - koncert-klip a 'The Venomous' album címadó dalához


2017-12-27

A görög / svéd melo-death banda a Despotz Records jóvoltából adta ki új nagylemezét, a 'The Venomous'-t, amit decemberben egy Firewind-del közös turnén mutattak be.

A Firewind Immortals Over Greece 2017 nevezetű görög turnéjának előzenekara volt a helyi székhelyű Nightrage (valamint a német Rage zenekar is). A két banda december 16-án Athénban lépett fel. Itt elhangzott többek közt az új album, a 'The Venomous' címadó dala, amihez hivatalos koncert-klipet készítettek:

A banda már korábban, az új album megjelenése előtt bemutatta a címadó dalt; később pedig ízelítőképpen megosztottak két újabb számok is. A lenti lejátszón elérhető 'The Venomous', 'Affliction' és 'Bemoan' című dalok (az előbbi kettő hivatalos videoklip formájában) a hetedik Nightrage albumra kerültek fel, ami 2017. március 31-én jelent meg. A dalokat és a teljes albumot az athéni Zero Gravity Stúdiba rögzítették, Terry Nikas producerrel. A lemezt itt lehet megrendelni.

A Nightrage-be tavaly nyáron érkezett két új tag, Magnus Söderman gitáros és Lawrence Dinamarca dobos. A 'The Venomous' tehát az első felvétel, amit egy megújult, öttagú felállás rögzített.

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy két ilyen tehetséges és elkötelezett zenésszel lettünk gazdagabbak" - írja közleményében a zenekar. "A Nightage-tábor immáron még erősebb, mint valaha".

A "mérgező dallamokkal és félelmetes agresszióval egyaránt felszerelt" 'The Venomous' lemez borítója és tracklistája így néz ki:

01. The Venomous
02. Metamorphosis/Day Of Wrath
03. In Abhorrence
04. Affliction
05. Catharsis
06. Bemoan
07. The Blood
08. From Ashes Into Stone
09. Trail Of Ghosts
10. Disturbia
11. Desolation And Dismay
12. Denial Of The Soul (instrumentális)

A Nightrage zenekart 2000-ben alapította Marios Iliopoulos és a híres gitáros, Gus G. (Firewind, Ozzy). Ez utóbbi a banda második, 'Descent Into Chaos' albumának megjelenése után távozott. A Nightrage 14 éves karrierje során eddig hat stúdióalbumot adott ki, és számos világkörüli turnét bonyolított le; többek közt olyan együttesek társaságában, mint az At The Gates, a Dark Tranquillity, az Evergrey és az Amaranthe.

A banda jelenlegi felállása így néz ki:

Marios Iliopoulos - gitár
Magnus Söderman -gitár
Ronnie Nyman - ének
Anders Hammer - basszusgitár
Lawrence Dinamarca - dobok


NIGHTRAGE - koncert-klip a 'The Venomous' album címadó dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás