Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Believe In The Demon' címmel új dalt és videoklipet mutatott be a THE ORDER OF CHAOS zenekar


2020-02-13

A kanadai The Order Of Chaos együttes - melynek tagja Amanda Kiernan énekesnő (Into Eternity) - 'Maniacal' címmel jelentette be új nagylemezét.

A 'Maniacal' a banda első kiadványa két éven belül; a 2018-as 'Night Terror' EP folytatása; a második The Order Of Chaos nagylemez. Egy erőteljes, gyors, lényegretörő és ütős, 10 számos albumra kell számítani, tele fülbemászó refrénekkel és fogós zenei témákkal.

Az új lemezt Diego Fernandez hangmérnökkel vették fel, az Oracle Stúdió falai között, valamint Nathan Kidd hangtechnikussal, az edmontoni Method Music Productions Stúdióban. A keverést Nino Laurenne végezte el, a Helsinki-beli Sonic Pump Stúdióban (Wintersun, Amorphis, Sonata Arctica); a maszterizálást pedig Svante Forsbäck látta el, az Espoo-beli Chartmakers Mastering Stúdióban (Rammstein, Volbeat).

A soron következő, 'Maniacal' című stúdióalbum borítója és dallistája így néz ki:

01. Breakpoint
02. Maniacal
03. Believe In The Demon
04. Silver Lining
05. Dangerous Games
06. Twist Of Fate
07. The Eve Of Destruction
08. Ride The Low
09. Storms On Horizon
10. The Downfall Of Belief

Az új album egyelőre ismeretlen időpontban jelenik meg, de a kiadvány első single-dala, a 'Breakpoint' lentebb már most elérhető szöveges videoklip formájában.

"Büszkén mutatjuk be új, 'Breakpoint' című single-dalunkat, ami következő albumunk, a 'Maniacal' első ízelítője! Ez az első dalunk két éven belül, a 'Night Terror' EP megjelenése óta; és négy éven belül az első, miután megjelent legutóbbi nagylemezünk, az 'Apocalypse Moon'. A 'Maniacal' album az eddigi legkiforrottabb, legösszetettebb, legdinamikusabb lemezünk, ami egyben a The Order Of Chaos új éráját fémjelzi. Sajnos időközben a banda alapítója / elsőszámú dalszerzője, John Simon Fallon úgy döntött, kilép a bandából, de nekünk mégis sikerült leszerveznünk a kiadást, és alig várjuk már, hogy megoszthassuk mindenkivel az új nótákat. Köszönet mindenkinek, aki támogatott minket az elmúlt 15 esztendőben; nagyon hálásak vagyunk a világ minden heavy metal-mániákusának!".

A 'Maniacal' album limitált példányait a Facebookon keresztül lehet előrendelni; az új single-dal pedig a Bandcamp-en vásárolható meg digitálisan.

Újonnan megjelent a második single-dal, a 'Believe In The Demon' szöveges videója is.

"A 'Believe In The Demon' az első új dal, amit megírtunk erre az albumra, és valószínűleg a valahavolt legkeményebb The Order Of Chaos-nóta. Ez a sötét hangvételű dal a modern társadalom mentális betegségeinek gyakoriságával foglalkozik; pontosabban azokkal a mániákus hangokkal, melyek a fejünkben üvöltöznek. Ha láttad élőben a The Order Of Chaos zenekart az elmúlt egy évben, minden bizonnyal hallhattad márá ezt a számot, mivel egy ideje már ez a szettlistánk egyik legfontosabb része" - mondta John Simon Fallon.

A The Order Of Chaos 2018. február 23-án adta ki legutóbbi, 'Night Terror' című mini-lemezét. A 'Night Terror' egy epikus, három-számos EP, amit Nathan Kidd és Dave Stoten producelt, az edmontoni Method Music Productions stúdióban. Hangzását tekintve jóval kiforrottabb és dinamikusabb dalok hallhatóak ezen a lemezen, mint a banda előző, 'Apocalypse Moon' című albumán.

"Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a 'Night Terror'-t mindazoknak, akik támogattak minket az évek során, és persze a világ minden fanatikus heavy metal-rajongójának! Az új single új hangzást és egyfajta modern irányzatot prezentál a The Order Of Chaos részéről. Alig várjuk már, hogy élőben, a színpadon is megismertethessük mindezt veletek!" - közölte a The Order Of Chaos.

A tracklista:
01. Night Terror
02. False Security
03. New World Order

A 'Night Terror' címadó dalának kisfilmjét Barrett Klesko basszusgitáros rendezte és szerkesztette (nem mellesleg egymaga működteti a hasonló projektekben utazó FadeBack Stúdiót). Íme a premier:

A heavy / power / thrash műfajban utazó The Order Of Chaos legutóbbi, harmadik nagylemeze, az 'Apocalypse Moon' 2015. júliusában jelent meg Észak-Amerikában, a Killer Metal Records jóvoltából (Európában és a világ többi részén egy későbbi időpontban).

A lemez felvételei, keverése és maszterizálása az edmontoni Physics Lab Stúdióban zajlottak, Terry Paholek hangtechnikus felügyelete alatt. Az albumon 12 eredeti nóta kapott helyet - ezeket egytől egyig Amanda Kiernan (Into Eternity) énekesnő, John Simon Fallon és John Saturley gitárosok, Tim Prevost dobos, valamint Duncan Hickerty basszusgitáros írta és adja elő. Utóbbit Barrett Klesko (All Else Fails) helyettesíti a koncerteken; egyben ő rendezte és szerkesztette a banda legutóbbi videoklipjét is, ami az 'Apocalypse Moon' címadó dalához készült.

Az 'Apocalypse Moon' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. The Anthem of Pain
02. Death After Life
03. Indoctrination
04. Downfall
05. Evil Surrounds Me
06. Survival of The Richest
07. Apocalypse Moon
08. The Venom
09. Sexwitch
10. Victim of Circumstance
11. Deceiver
12. The Devil That You Know

A teljes album-stream itt érhető el:

A The Order Of Chaos második nagylemeze 2011-ben jelent meg, 'Burn These Dreams' címmel, szintén a Killer Metal Records gondozásában.


'Believe In The Demon' címmel új dalt és videoklipet mutatott be a THE ORDER OF CHAOS zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás