Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FELSKINN - 10 év után új albummal tértek vissza a svájci hard rockerek; itt az új klip, a 'Close Your Eyes'!


2018-06-27

A svájci heavy metal / hard rock csapat - ami a Maxxwell, a Live/Wire és a Krokus egyes tagjaiból áll - a ROAR! Rock Of Angels Records kiadóval kötött szerződést.

A Felskinn harmadik stúdióalbuma 'Mind Over Matter' címmel jelent meg, 2018. március 16-án, rajta 12 új dallal, amit Jacob Hansen (Volbeat, Primal Fear, Pretty Maids) kevert és maszterizált.

Az új lemez dob-témáit nem más, mint Mike Terrana (Rage, Tarja) rögzítette (szintén a dániai Hansen Stúdióban). Az album többi részét Svájcban vették fel, két korábbi bandatag, Jgor Gianola (U.D.O, Jorn, Gotthard) és Mandy Meyer (Unisonic, Krokus, Gotthard) segítségével.

A Felskinn-t eredetileg Andy Portmann énekes alapította 2005-ben. Első, neves vendégzenészekkel teli albumuk 2006 márciusában jelent meg (az ezen található, '170105' című dalt később maga Kai Hansen is felvette, 'Built A World' címen, a Gamma Ray 2014-es 'Empire of the Undead' albumára).

A Felskinn az évek során számos koncertet és fesztivál-fellépést bonyolított le. Második albumuk 2007 áprilisában jelent meg, 'Listen!' címmel. Ezt újabb fellépések követték, de 2008-ban - "zenei különbözőségekre" hivatkozva feloszlott a banda.

Portmann két évvel később újra összeállt Mandy Meyer-rel, hogy Download néven felélesszék korábbi zenekaraik legnagyobb slágereit. A Download végül 2014-ben kiadott egy albumot, 'Eleven Stages' címen - ezen többnyire a néhai Felskinn felállása zenélt.

Miután "enyhültek a zenei különbözőségek", Portmann ismét összehozta a Felskinn-t (habár a 'Mind Over Matter' album munkálatai még Download néven indultak). A Felskinn 2017-ben minden eddiginél erősebb formában tért vissza: felvették a 'Mind Over Matter' albumot, aminek köszönhetően leigazolta őket a műfaj egyik legnevesebb európai kiadója, a Rock Of Angels Records. A Felskinn tehát ismét készen áll a világ hard rock-színterének leigázására!

A 'Mind Over Matter' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Close Your Eyes
02. Pictures In My Dreams
03. Dying Man
04. The Night Before The Dawn
05. Our Favorite Game
06. Bastards Out
07. Break New Ground
08. Superhero
09. Rain Will Fall
10. Mind Over Matter
11. Wake Up On Mars
12. I Hear You Calling

Lentebb elérhetők a banda vadonatúj single-dalai, az 'Our Favorite Game' és a 'Pictures In My Dreams', amiben Terrana, Meyer és Gianola játéka egyaránt hallható. A klipet Jim Evgenidis (Icon Filmworx Studios) készítette. Újabban megjelent a 'Rain Will Fall', valamint a 'Close Your Eyes' hivatalos klipje is.

A Felskinn alap-felállása jelenleg így néz ki:

Andy Portmann - ének
Cyril Montavon - gitár
Hef Häfliger - gitár (Maxxwell)
Beat Schaub - basszusgitár (Live/Wire)
Flavio Mezzodi - dobok (Krokus)


FELSKINN - 10 év után új albummal tértek vissza a svájci hard rockerek; itt az új klip, a 'Close Your Eyes'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás