Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klipet mutatott be a WACHENFELDT


2019-03-26

A három-tagú svéd Wachenfeldt közzétette 'Ut' című száma hivatalos kisfilmjét.

A blackened death / thrash metal zenében utazó Wachenfeldt kibővített változatban adta nemrég újra ki a 2013-as 'Colophon' album folytatását. Az új kiadvány a 'The Interpreter (Extended Version)' címet viseli - 2018. február 9-én jelent meg, digitálisan és CD-n. A kibővített verzió az eredeti dalokat, valamint két bónusz track-et tartalmaz.

A 'The Interpreter' - aminek keverését Tommy Rehn (Angtoria, Corroded) végezte el - összesen kilenc dalt foglal magában - ezek közül kettő ('Colophon', 'Litany To Satan') eredeti formájában megtalálható a fentebb emíltett 'Colophon' EP-n is. Zenei tekintetben ezúttal is "sötét, borús, black metal-elemekkel, valamint klasszikus és folk-beütésekkel megfűszerezett death / thrash metalt" muzsikára kell számítani.

A rendelési oldal itt érhető el.

A tracklista:
01. Spirits Of The Dead
02. Arhan
03. The Interpreter
04. Ut
05. Intermezzo - Aiwass
06. Colophon
07. Athor And Asar
08. Litany To Satan
09. The Ladder
10. Hymn To Lucifer (bónusz track)
11. Necrophiliac (Slayer feldolgozás) (bónusz track)

Az 'Ut' című szám hivatalos videója alább elérhető:

Az Entombed köreiből is ismert Thomas von Wachenfeldt zeneszerző / hegedűs / pedagógus nevéhez fűződő Wachenfeldt együttes jelenlegi felállása Martin Björklund gitárossal (aki Thomas egykori tanítványa / a Månegarm és a Mercury X session-zenésze) és Jon Skäre dobossal (aki többek között az izlandi Sign banda, valamint a Defiatory és a Skineater tagja) egészül ki.


Új klipet mutatott be a WACHENFELDT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás