Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SEBASTIEN - a Beast In Black énekesével közös dalt filmesítettek meg


2019-06-13

A cseh melodic / power metal banda bemutatta aktuális kiadványa, a 'Behind The World' EP új promóciós videóját.

A Sebastien 'Behind the World' című digitális EP-jén vendégként szerepel a Beast In Black énekese, Yannis Papadopoulos (aki az eredeti énekessel, George Rain-nel közösen adja elő a 'Fight For Love' című számot. Íme a mini-lemez borítója és dallistája:

01. Behind The World
02. Fight For Love (feat. Yannis Papadopoulos)
03. Sweet Desire
04. Mirror On The Wall

A 'Fight For Love' című szám hivatalos videója itt elérhető:

A banda előző nagylemeze, az 'Act of Creation' digipak CD-n és digitálisan jelenik meg, a német Pride & Joy Music kiadó jóvoltából, 2018. február 23-án. Az új albumot a banda tagjai írták, rögzítették és producelték, saját stúdiójuk, a Dark Chamber Sounds falai között; méghozzá két vendég-énekes - Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars, ex-Firewind) és Mayo Petranin (Signum Regis) - közreműködésében. Emellett a legendás cseh metalbanda, a Citron gitárosa, Djordje Erič szintén besegített egy szóló erejéig (a Citron-nak tagja a Sebastien frontembere, George Rain is). És ha mindez nem lenne elég: két háttér-vokalista énekesnő - Kristýna Dostálová és Vendula Skalová - is szerephez jutott az albumon, melynek alább látható borítóját a szlovák DisArt Design stúdió készítette:

A tracklista:
01. Act Of Creation
02. No Destination
03. Wake Up
04. Amy
05. Evermore
06. My Empire
07. Queen From The Stars
08. Winner (feat. Mayo Petranin)
09. Heal My Soul (feat. Djordje Erič)
10. Promises
11. Die In Me (feat. Apollo Papathanasio)
12. Full Moon Child
13. Hero
14. V síti štěstí (bónusz track)

Az első single-dal, a 'Die In Me' - amiben Apollo Papathanasio vendégeskedik - lentebb megtekinthető. A kisfilmet Tomáš Vít és a Krideo Production stábja rendezte.

A Sebastien legutóbbi nagylemeze, a 'Dark Chambers of Déjà Vu' 2015 szeptemberében jelent meg, a Pride & Joy Music jóvoltából. Ezen a stúdióalbumon dobosként feltűnt a Cradle Of Filth és az Inner Fear ütőse, Martin "Marthus" Škaroupka; a Masterplan gitárosa, Roland Grapow; a Black Sabbath egykori énekese, Tony Martin; valamint a Savatage és a Circle II Circle frontembereként ismert Zak Stevens is.


SEBASTIEN - a Beast In Black énekesével közös dalt filmesítettek meg
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás