Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az EXTINCTION A.D. új videoklipje, az 'In The Wake Of Uprising'!


2019-05-29

A new yorki metalbanda bemutatta legfrissebb kisfilmjét.

A Long Island-i metal-veteránok, Rick Jimenez, Pieter van den Berg, Mike Sciulara és Ian Cimaglia által alkotott Extinction A.D. egy újabb könyörtlen, romboló hangzású thrash albummal tért vissza 2018-ban. A 'Decimation Treaty' dalai magukon viselik a banda élő bulijainak lendületét, valamint a klasszikus thrash metal műfaj védjegyeit egyaránt.

A második Extinction A.D. nagylemez 2018. február 16-án jelent meg, a Good Fight Music kiadó jóvoltából. Az albumot Joe Cincotta (Suffocation, Obituary) hangmérnök társaságában rögzítették. A keverés és a maszter Brad Boatright (Iron Reagan, Converge, Obituary, stb.) nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. Legions Of The Grave
02. Secret Worlds
03. In The Wake Of Uprising
04. Pray To Die
05. Burnt Indifference
06. The Onslaught
07. Age Of Revenge
08. De-evolution Theory
09. Rats In The Attic
10. Decimation Treaty

Az 'In The Wake Of Uprising' frissen megjelent videoklipje, plusz az 'Age Of Revenge' című szám audiója lentebb elérhető. Szintén lentebb tekinthető meg a 'Secret Worlds' című szám hivatalos klipje, amit Anthony Altamura és a Nightmare Film Crew stábja rendezett. A dalok ingyenesen azonnal letölthetők, ha az albumot az iTunes-on rendeljük meg.

A 2013-ban alakult Extinction A.D. az évek során olyan zenekarokkal turnézott, mint a Havok, a Municipal Waste, a Darkest Hour, a Testament, a D.R.I, az Unearth, az Exodus és a Venom. Jövőbeni turnéik beosztását a Facebookon lehet megtalálni.


Itt az EXTINCTION A.D. új videoklipje, az 'In The Wake Of Uprising'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás