Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ILSA - új videoklip a 'Corpse Fortress' albumról: 'Old Maid'


2018-09-04

A washingtoni "ördög-imádók" márciusban kiadták új nagylemezüket, amiről most új videoklip látott napvilágot.

A "horror- és underground-megszállott" Ilsa zenekar a Relapse Records jóvoltából jelenteti meg ötödik, 'Corpse Fortress' című nagylemezét, amit Kevin Bernsten (Full of Hell, Code Orange, Magrudergrind, Integrity) producerrel vettek fel, a Baltimore-beli Developing Nations Stúdió falai között. A 'Corpse Fortress' egy kilenc-számos, "érzelmi mocsokkal teli, kezdetleges megszólalású sludge / doom metal album, amit nyers death metal-elemek tesznek még súlyosabbá". A 'Corpse Fortress' "kétségkívül az Ilsa 10 éves karrierjének legundorítóbb, leghorrorisztikusabb, egyben legkarcosabb kiadványa".

Az új album március 2-án jelent meg, CD-n, LP-n és digitálisan, valamint különféle deluxe változatban. A rendelésről itt lehet bővebb infókat találni.

A tracklista:
01. Hikikomori
02. Nasty, Brutish
03. Cosmos Antinomos
04. Prosector
05. Old Maid
06. Long Lost Friend
07. Ruckenfigur
08. Polly Vaughn
09. Drums of Dark Gods

Lentebb meghallgatható a teljes lemez:

Újonnan napvilágot látott az 'Old Maid' című szám hivatalos klipje, amit Jeffrey Sisson (Exhumed, Gruesome) rendezett. A dalban vendégként vokálozik Amy KC Ode.

A washingtoni Ilsa zenekar 2008-ban jött létre, és azóta is az amerikai death / doom-underground egyik legismertebb bandája. Debütáló albumuk, a 'The Maggots Are Hungry (Odium Generis Humani)' (2009) megjelenésétől kezdve egy sajátos zenei életstílust alakított ki a banda - azóta szinte minden évben felvettek egy-egy nyers "halál-ópuszt". Amellett, hogy további három nagylemezük megjelent, olyan extrém metalista elvtársakkal rögzítettek split-albumokat, mint a Coffins, a Sevens Sisters Of Sleeps és a Hooded Menace. Minden fekete-fehér színű lemezborítójukat a dobos, Joshy Brettell tervezte (ő nem mellesleg a legendás Integrity egykori ütőse). Az Ilsa mindemellett aktívan turnézik: megfordultak számos death metal-fesztiválon, és túráztak többek közt a Windhand, a Full Of Hell, a Noothgrush és a Magrudergrind zenekarok társaságában. Negyedik, 2015 májusában megjelent, 'The Felon’s Claw' (A389 Recordings) albumukat követően szerződést kötöttek a Relapse Records-szal.

Az Ilsa a Fister zenekarral közösen bonyolít le észak-amerikai turnét, november 16.-i kezdettel. A körút keretében a banda fellép a Monolord, az Usnea és az All Pigs Must Die társaságában is.

 

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon találhatók.


ILSA - új videoklip a 'Corpse Fortress' albumról: 'Old Maid'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás