Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

'Ego Killer' címmel rögzít új nagylemezt a GENERICHRIST - novemberben megjelenik a felvezető EP


2018-08-28

A floridai death-thrash banda számos EP, demó és split-album, valamint két nagylemez kiadása után, nemrég megkezdte a munkálatokat harmadik teljes értékű CD-jének anyagán.

A Generichrist a Red Room Stúdióba vonult be, hogy felvegye 2015-ös, 'Taste of Death' című albumának folytatását. Az új lemezt 'Ego Killer' címmel látták el. Ez lesz a banda első albuma, amin az új gitáros, a venezuelai származású Marco Escalante játszik.

A banda alapítója / frontembere, Tony Anderson (aki egyben a Fleshreaper és a Doomsilla tagja is) elmondta, hogy az 'Ego Killer' 12 új dalt fog tartalmazni, melyek mindegyikét az elmúlt két évben szerezték.
"Az elmúlt évben nem koncerteztünk valami sokat; inkább az új dalok megírására koncentráltunk. A banda tagjai közötti kölcsönhatás sosem volt még ilyen erős, mint most; tehát elég nagy izgatottsággal vonultunk stúdióba" - mondta Anderson.

A Generichrist ezúttal is azt a Mark Prator-t választotta producernek, aki a legutóbbi két lemezen szintén közreműködött.

Hamarosan jönnek a részletek az új album kapcsán...

A Generichrist - felvezetvén a következő, 2019 elején megjelenő nagylemezt - idén novemberben kiad egy új, három-számos EP-t, ami a 'Rotting in the Swarm' címet viseli. A mini-lemez - amit szintén Mark Prator producelt - az alább látható, Ipoet Poetra által tervezett borítóval lát napvilágot.

A Generichrist jelenlegi felállása így néz ki:

Tony Anderson (Fleshreaper, Doomsilla) - ének
Joe  Hujbar - gitár
Marco Escalante - gitár
Ed Webb (Hideous, ex-Massacre, ex-Diabolic, ex-Eulogy) - basszusgitár, vokál
Chris Maraman (ex-Sorcerer, ex-Unearthed) - dobok


'Ego Killer' címmel rögzít új nagylemezt a GENERICHRIST - novemberben megjelenik a felvezető EP
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás