Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

STEEL PANTHER - itt az új klip, ami a 'Heavy Metal Rules' album címadó dalához készült!


2020-01-09

A los angelesi glam-rock parodisták bemutatták vadonatúj videoklipes single-dalukat.

A Steel Panther 'Heavy Metal Rules' címmel adta ki új nagylemezét, 2019. szeptember 27-én. Az új album a Steel Panther ötödik sorlemeze, melyen "megtapasztalhatjuk a banda zenei és dalszövegi fejlődését, és átélhetünk egy instant klasszikussá váló party-művet. Michael Starr énekes, Satchel gitáros, Lexxi Foxx basszer és Stix Zadinia dobos filantróp négyese megalkotta az önkielégítés és a fergetes bulizás kombinációjának heavy metalos kézikönyvét".

Michael Starr énekes korábban a következőket nyilatkozta: "Imádni fogjátok ezt az új dalcsokrot. Rendkívül keményen dolgoztunk, és a munka meghozta gyümölcsét. Készüljetetk fel - szétrúgjuk a tökeiteket! A csajok pedig hozzanak magukkal törölközőt, mert nedvesek lesznek a csöcsök! Egyszóval: fényes jövő áll előttünk!".

"A 'Heavy Metal Rules' az ultimate party-album. himnusz követ himnuszt, ritmus követ ritmust - ez lesz a Te kurva jó heavy metal-életednek a betétzenéje!".

A tracklista:
01.
Zebraman
02. All I Wanna Do is Fuck (Myself Tonight)
03. Let's Get High Tonight
04. Always Gonna Be A Ho
05. I'm Not Your Bitch
06. Fuck Everybody
07. Heavy Metal Rules
08. Sneaky Little Bitch
09. Gods Of Pussy
10. I Ain't Buying What You're Selling

"Az első single, az ‘All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)‘ az önimádatról és egy pozitív önkép kialakításáról szól. Ez az a fajta dal, ami megalapozza a hangulatot ahhoz, hogy önmagaddal szexelj; de ugyanez igaz arra az esetre is, ha 17 csaj vár rád az ágyban...".

Így készült a klip:

A következő single-dal, az 'Always Gonna Be A Ho' az 'All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)' folytatásaként jelent meg. Az első klipben Michael Starr és társainak kudarcos esküvői történetét ismerhettük meg; míg az 'Always Gonna Be A Ho' a menyasszony (akit Syd Wilder alakít) oldaláról tudhatunk meg többet erről a különös szerelmi sztoriról.

Ezután a 'Gods Of Pussy' című szám videoklipjét mutatta be a banda:

Korábban megjelent a 'Fuck Everybody' című szám hivatalos videója is:

2020 januárjában pedig bemutatták az album címadó dalának hivatalos, "nyugalom megzavarására alkalmas", Frankie Nasso által rendezett videoklipjét", ami a banda klasszikussá vált, 'Death To All But Metal' című sláger-videójának folytatása.

Rejtsétek el asszonyaitokat, gyermekeiteket és háziállataitokat, mert a Steel Panther világkörüli headliner turnéra készül!" A 'Heavy Metal Rules' album első lemezbemutató (észak-amerikai) turnéja október és december között zajlott le, 27 várost felölelve. 2020-ban Európába és Ausztráliába is ellátogat a csapat.

A Steel Panther aktuális turné-beosztása itt érhető el.

A banda 2017-ben adott ki legutóbb nagylemezt. A 'Lower the Bar', a Steel Panther negyedik nagylemeze; a 2014-es Billboard-aranyérmes 'All You Can Eat' folytatása 2017. március 24-én jelent meg. Minderről bővebben itt írtunk.


STEEL PANTHER - itt az új klip, ami a 'Heavy Metal Rules' album címadó dalához készült!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás